torstai 27. joulukuuta 2012

"Jos ihminen ja kissa voitaisiin risteyttää, se parantaisi ihmistä mutta huonontaisi kissaa."
 Mark Twain

Jahas, siinä se sitten oli, joulu nimittäin. Tai toki sitä jatkuu edelleen, mutta huippu kuitenkin meni jo. Ja niinhän sen pitää tietysti ollakin; juhlaa ja sitten paluu ihanaan tasaiseen (harmaaseen) arkeen. Vielä tässä tosi ollaan lomalla, vasta ensi vuoden puolella koittaa töihin paluu, pakonomainen kinkun ja laatikoiden syönti kuitenkin on ohi. Kyllä muuten maistui tänään kanapasta hyvälle!  
Joulu meni leppoisasti, aattoon asti ihanaa odotusta ja valmistelua, sitten pudotus hitaisiin liikkumattomiin pyhiin, nautinto ja pitkästyminen? No ei kai sentään, mutta monta pyhää peräkkäin...no, ohi on. Uusi vuosikin tulollaan, tällä iällä ei enää juuri juhlita, nautitaan vaan saunasta, ruoasta ja juomasta maltillisesti. Ja joka uuden vuoden aattona katsotaan telkkarista "Illallinen yhdelle", tuo mainio taltiointi kreivittären syntymäpäivistä. Nuoret menevät omille teilleen ystäviensä kanssa vastaanottamaan uutta vuotta joka toivottavasti tuo mukanaan jotain uutta ja ihanaa!
Joululahjaksi sain sitä mitä halusinkin, vinon pinon kirjoja ja jotain muuta pientä, mutta nyt en ihan vähään aikaan tarvitse kirjaston palveluja vaan nautin omista uusista kirjoistani!
Myös kissat ovat nauttineet olostaan ja siitä että ihmiset ovat olleet kotona. Ulkona vain piipahdettiin kovempien pakkasten aikaan, mutta nyt kun pakkanen meni pyllylleen ulkona voi viihtyä jo vähän pidempäänkin. Tosi katolta putoilevat lumet pelottavat poloisia, niin kovalla rytinällä ne tulevat alas.


Tinttibaarin kuhinaa

Takan päällä on hyvä lämmitellä varpaita ulkoilun jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti