sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

"Rakastan kissoja. Rakastan niiden suloutta ja eleganssia. Rakastan niiden itsenäisyyttä ja ylimielisyyttä ja sitä, miten ne lepäävät ja katsovat sinuun, arvioivat sinua, varmasti vahingoksesi, rauhallisella katseellaan."
Joyce Stranger

Aurinkoinen pakkaspäivä, sunnuntai. Kaipaan jo lämpimiä kevätpäiviä.

Luin kirjan nimeltä Lohturuokaa, kirjoittajana Kate Jacobs. Sama kirjailija joka on kirjoittanut Pienen lankakaupan ja Lankakaupan talven. Lohturuokaa kertoo tv-kokeista, kilpailusta, elämän ongelmista, rakkaudestakin ja hyvästä ruuasta, siis oikeinkin luettva ja viihdyttävä, joskin saa himoitsemaan herkkuja joita olen viime aikoina yrittänyt vältellä... Suosittelen kuitenkin, sillä kirjasta jäi mukava lämmin tunne.
Eilen olimme katsomassa verbaaliakrobaatti Ilari Johanssonin stand-up esitystä. Ja kyllä, nauraa sai koko kahden tunnin esityksen ajan (miinus väliaika), tulihan taas elinvuosia muutama lisää. Muutamia stand-up esityksiä nähneenä voin sanoa, että kielen käyttö on kohtuullisen ronskia ja paikoin alatyylistä, eikä istuinpaikkoja kannata ottaa eturivistä jos et halua mukaan esitykseen, tarkoittaa siis nolattavaksi koko muun yleisön edessä. Mutta hauskaa oli ja kiva viettää lauantai-iltaa välillä muualla kuin kotona saunan, pitsan ja television merkeissä ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti