perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kissat ja viisaudet...

Sain ystävältäni muutama vuosi sitten kirjan nimeltä  Kissan viisaukset eli mitä olen kissaltani oppinut. Tässä kirjassa on mitä mainioimmat kuvat, joten päätin jakaa sen kanssanne näin:Työviikko on ohi, mutta tämä pahuksen räkätauti sen kun jatkuu. Eli vieläkään en haista enkä maista muuta kuin joskus jonkun hennon häivähdyksen jostain tuoksusta tai mausta, alkaa pikkuhiljaa tympimään. Lisäksi kärsin päänsärystä harva se päivä, sekin potuttaa. Osuutensa tähän on varmaankin yhä lisääntyvällä siitepölyn määrällä, mutta kyllä tässä joku pöpökin jyllää. Ja huolella. No, kaipa se tästä viikkojen kuluessa häviää, toivottavasti ainakin helatorstaihin mennessä. Silloin on nimittäin edessä lentomatka jolle en haluaisi lähteä tukkoisena.

Ihanat kollikoltiaiset ovat usein vastassa kun tulen töistä, Nemo on yleensä ulkona ja juoksee jostain heti kun auto ajaa pihaan ja Into kipittää yläkerrasta kun kuulee ulkooven avautuvan. Ja sitten mennään yhdessä pihalle tutkimaan kasveja, haistelemaan hajuviestejä ja vakoilemaan toisiaan.

Mukavaa perjantai-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti tauti pian hellittää! Mukavassa seurassa puutarhan tarkastelu on mukavaa.

  VastaaPoista
 2. Sitäpä toivon minäkin.
  Karvakaverit on kyllä aina valmiita tiluksien tarkasteluun :)

  VastaaPoista
 3. Käyn silloin tällöin piipahtamassa blogissasi ja siksipä ajattelin heittää sinulle haasteen, jonka löydät blogistani. Vastaaminen on tietysti täysin vapaaehtoista. :)

  Iloista viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun piipahdat :). Kiitos haasteesta, katsotaan kuinka saan aikaiseksi, olen vähän laiska haasteiden suhteen ;).
   Aurinkoista viikonvaihdetta myös sinulle!

   Poista
 4. No höh, toivottavasti räkätauti on pian historiaa!
  Onneksi suloiset kollipojat ja kevätkukkijat ilahduttavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt uskallan jo ehkä sanoa että vähän hellittää, eilen jo melkein maistoin mitä suuhuni pistin ja jotkut tuoksutkin tunsin tukkoisessa nenässäni, toivon että suunta parempaan on löytynyt ;)).
   Onneksi tuntoaisti pelittää, kissojen pehmoisista turkeista saa lohtua ♥ ja kevään kauneudesta.

   Poista