tiistai 12. elokuuta 2014

Arjen pyörteissä...

"Kissan viikset ovat niin herkät, että ne löytävät pienimmänkin raon, 
 josta pääsee sisälle särkyneeseen sydämeen."
 tuntematon

Viikonloppuna yritin bongata superkuuta, siinä kuitenkaan onnistumatta,  kuvausreissusta jäi käteen kuvia auringonlaskusta. Viikonloppuna myös grillattiin ja syötiin ulkona kauniissa kesämaisemassa. Mikähän siinä onkin ettei sellaista ehdi / viitsi tehdä arkisin, työstä tultua ei vaan riitä energiaa mihinkään ylimääräiseen , mahdollisimman helpolla vaan jotain suuhun pantavaa. Töissä ollaankin jo päästy kunnon vauhtiin, vilskettä ja vilinää riittää, mutta vielä voidaan nauttia pitkistä ulkoiluista kesäisessä elokuun säässä. 
Eilen tuli mielenkiintoinen Prisma- dokumentti ykköseltä: Kissojen maailma. Siinä 50 kissaa pienessä englantilaiskylässä sai kaulaansa gps-paikantimet ja toisilla oli välillä kameratkin, ja tutkijat seurasivat niiden liikkeitä ympärivuorokautisesti. Olipa mielenkiintoista nähdä kattien reittiseitit näytöllä, toiset pyörivät kotinurkilla ja jotkut tekivät pidempiä retkiä. Ajattelin heti omia kissojamme, eikä ollut vaikea päätellä kumpi on kotikulmilla viihtyvä: Into ♥  ja kumpi pidemmille seikkailuille kulkeva: Nemo ♥. Englantilaiskissoilla oli hienot luukut mistä ne kulkivat sisään ja ulos oman tahtonsa mukaan, mutta niistä luukuista kissat pääsivät myös vierailemaan toistensa ruokakupeilla, yöllä salaa.
Kissoista puheen ollen, me voitimme ruudolf blogin arvonnassa PetsGo kaupan tuotteita! Hain paketin eilen postista ja esittelin voittomme: vedettävän hiiren ja kestosaippuakupla pakkauksen. Puhaltelin pihalle kuplia ja kissat katselivat minua sen näköisenä että: mitäs toi mamma nyt oikein luulee tekevänsä. Ei siis kiinnostanut. No sisällä vedin hiiren liikkeelle, Into ei edes vilkaissut, Nemo sentään vähän kiinnostui mutta ei lähtenyt edes perään. Taidan laittaa ne jemmaan odottamaan huonoja ilmoja ja sisällä olon tylsyyttä, ehkä silloin kaivataan lisävirikkeitä.                                     
                                                            Tuoksuherneet ♥
                                                           "Ny rillataan!"Auringonlasku kuunnousun sijasta


                                                            Into päikkäreillä ♥14 kommenttia:

 1. Meillekin tuli eilen Ruudolfin blogin arvonnan palkinto. Emäntä tekee siitä postauksen lähiaikoina. Oli vähän innostuneempi vastaanotto :-) Ja se kissa ohjelma; me ihmeteltiin kuka siellä oikein muoruaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katos vaan, teilläkin kävi tuuri :)! Ehkä niistä vielä innostutaan meilläkin.
   Into nukkui sohvalla kun ohjelmassa mouruttiin ja valppaasti nousi ylös katselemaan mistä ääni kuuluu ;)

   Poista
 2. Ihana Into! Ehkä voitot tosiaan jaksaa kiinnostaa vähän myöhemmin, ja viileämmällä :) Onnea voitosta joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥, kyllä minä luulen että viimeistään kun talven pakkasilla kärvistellään sisällä on leluille käyttöä.

   Poista
 3. Upean värisiä tuoksuherneitä, varsinkin ensimmäinen!
  Prismadokumentti kissoista oli hyvin mielenkiintoinen; oli kiva katsella maailmaa kissojen näkökulmasta. Into on tosi suloinen ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn tuoksuttelemassa noita ekojen kuvien kaunokaisia monta kertaa päivässä :)
   Into on pääsääntöisesti ihana ;))

   Poista
 4. Ei meilläkään talvella juuri leikitytä kun on tärkeämpiä askareita ulkona. Dokumentin jälkeen alkoi kyllä miettiä kissan kuvioita uudelta kantilta. Tuoksuherneet ovat nyt parhaimmillaan, melkein päivittäin voi poimia uusia kimppuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kissat köllöttelee talvella enemmän sisällä, nyt ollaan meno päällä ;).
   Kissojen touhut näyttäytyivät uudessa valossa tutkimuksen myötä. Minulla ei ole niin paljon tuoksuhernettä että raaskisin ottaa sitä maljakkoon, mutta ensi vuonna...

   Poista
  2. Siis piti sanoa tietysti, että kesällä ei leikitä, mutta talvella se on mukavaa ajankulua. Tiesithän, että tuoksuherneet kukkivat sitä kiivaammin mitä enemmän niitä leikkaa maljakkoon. The more you cut the more you get, sanovat britit :)

   Poista
  3. Enä tiennyt tuota tuoksuherneistä, täytyykin kokeilla :))

   Poista
 5. Onnea voittajille! Ehkä sisäkelit saavat aikaan kiinnostusta uusia leluja kohtaan :)

  VastaaPoista
 6. Kauniit kesäkuvat ja IHANA kissa :) mukavia elokuun päiviä sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ronja Ryövärintytär! Samoin sinulle antoisaa elokuun jatkoa ja kiva kun poikkesit :)

   Poista