sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Talvipesä...

"Koirat ovat liberaaleja, joilla on tarve miellyttää kaikkia. Kissoja ei edes kiinnosta se että kaikki rakastavat niitä."
- tuntematon -

Pari viimeistä viikkoa on mennyt sumussa muttei humussa, koti on jäänyt hyvin vähälle huomiolle. Eilen käytiin taas kierros vanhempieni luona ja heidän kotonaan asioita hoitamassa ja hakemassa tarvittavia kamppeita ja kotimatkalla koukattiin vielä miehen vanhempien haudalle viemässä kynttilät, se kaunis päivä meni ajellessa ympäriinsä. Tänään on pysytty tiukasti kotona ja tehty sisähommia; vaihdettu kesäkapat pitkiin talviverhoihin, pari mattoa vaihdettiin tummempiin ja sohvatyynyistäkin laitoin pöllöpäälliset talviteloille. Verhot ostin keväällä alesta, ovat aika jouluiset mutta ajattelin kyllä käyttää niitä koko talvikauden. Kestää taas vähän aikaa tottua peittävämpiin verhoihin, mutta toisaalta tuli mukavan lämmin pesäfiilis. Punaisen villashaalin otin sohvan selustalle odottamaan, että joku kietoituu siihen katsomaan vaikka Maria Langin murhamysteeriota tänään ysiltä yle femmalta....
Kuumaliimasin tyttären vanhan laavalampun valo-osan päälle jo moneen kertaan erilailla käytettyyn tiimarin metallikartioon  hopealle kimaltavaa nauhaa, tuloksena aika kiva tunnelmavalo. Tällaisia puuhia tänään, plus tietty ne tavalliset pyykin pesua ja ruuanlaittoa, mutta olen kyllä ehtinyt lukea kammottavan jännää dekkariakin. Ja nyt Teemalta Gran Hotel, espanjan kieli on niin kaunista.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Minäkin virittelin valoja, mutta muut sisustuspuuhat odottavat otollisempaa hetkeä. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan piristävää kun saa jotain aikaiseksi.
   Kiitos ♥

   Poista
 2. Voi hitsi! Mä unohdin ton Maria Langin totaalisesti!

  VastaaPoista
 3. Mitäs tykkäsit Maria Langista? Minusta lavastus ym. oli tosi hienot, mutta puhe ja kuva jatkuvasti nytki ja pätki (siitä kyllä pahoiteltiin, mutta kuitenkin..).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihanan 50-lukua, mutta lähetysvaikeudet, tai mitä lienivät, häiritsivät ikävästi. Olen lukenut kaikki tai ainakin lähes kaikki Langin kirjat ja aion kyllä katsoa kaikki kuusi jaksoa mitkä leffasarjassa näytetään :). Paitsi yksi jää väliin kun ollaan Islannissa ... :D

   Poista
 4. Talokynttilät ovat kyllä kauniita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalasin nuo omani viime vuonna valkoisiksi, olivat kaikki erivärisiä.

   Poista
 5. Minunkin silmääni osui nuo kauniit talokynttilät.. ja tietty tuo piiiiitkähäntäinen kissuli hyllyn päällä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuneesta syystä kissoja löytyy sieltä täältä tässä huushollissa vaikka olen niitä yrittänyt karsia ;)

   Poista