perjantai 5. joulukuuta 2014

Pyhän aatto...

"Kissa saattaisi hyvinkin olla ihmisen paras ystävä, mutta se ei alentuisi myöntämään sitä."
- Doug Larson -

Töisssä on ollut melko vauhdikas viikko: pikkujoulut, joulukirkko ja itsenäisyyspäivän vastaanotto ja lisäksi olen seikkaillut peikkona tonttukaverin kanssa päiväkodin joulukalenterin merkeissä. Vielä on edessä joulujuhlat... Mietin työkavereiden kanssa miksi joulukuulle on ahdettu niin paljon kaikenlaista, olisi mukava vain nautiskella joulun lähenemisestä askarrellen ja vaikka leipoen ilman jatkuvia paineita kaiken maailman pippaloista ja ylimääräisistä paperihommista ... ensi vuonna voisi yrittää rauhoittaa joulukuun mukavaksi joulun odotteluksi, jos tätä taas muistaa kun suunnitellaan tulevaa kautta. Mutta nyt on vapaa viikonloppu edessä!
Pääsin tänään aikaisin töistä ja hain omaksi ilokseni kukkakaupasta kauniin kimpun,  vaikka kyllä miehen viime viikolla tuomat ruusutkin ovat vielä ihan kauniita. Kotiin tultuani vaihdoin ystävän kanssa kuulumiset puhelimessa, sitten tein pikasiivouksen. Nyt vielä lohisalaatti jääkaappiin tekeytymään ja sitten voinkin heittää vapaalle ja keskittyä mainioon islantilaiseen dekkariin...

Oikein mukavaa pyhää ja viikonloppua!
Lukuvuorossa: Arnaldur Indridason: Ääni kuin enkelin, Gummerus 2006, kirjastosta11 kommenttia:

 1. Semmoista häslinkiähän se välillä on tuolla päiväkodissa. Olemme itse yrittäneet pitää melkoisen matalaa profiilia, vaikka monenlaista puuhaakin toki on. Tänä vuonna juhlajärjestelyt esimerkiksi ovat pienet, kun esitämme vain yhden laulun; juhlat kun järjestetään koululn kanssa yhdessä.
  Jaksamista ja iloa kaikesta huolimatta! Hyvää itsenäisyyspäivän viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Niinhän se on, joskus vaan väsyttää, mutta kyllähän joulunaika päiväkodissa kuitenkin on aikas herkullista kaikkine salaisuuksineen.
  Yhteisjuhlat hyvän kumppanin kanssa voisi olla mukavaa vaihtelua, päiväkoti jossa työskentelen on pieni yhden ryhmän yksikkö joten koko ohjelma on meidän vastuulla.

  VastaaPoista
 3. Joulunodotus lasten kanssa onkin erityisen ihanaa! On onnekasta saada olla päiväkodissa, ainkin siinä mielessä :)

  VastaaPoista
 4. Leppoisaa viikonloppua ja Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 5. Joulun aika on melkoista hulinaa. Muistetaan rauhoittua vapaapäivinä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen nyt tehnytkin, lueskellut ja vain ollut :)

   Poista