maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kevät...

"Minua ei ihmetytä, että kissat tekevät jotain salaperäistä. Minua ihmetyttää, että ne käyttäytyvät normaalisti."
- Gino Paoli -

Aamu-ulkoilun aikaan töissä taivas oli vielä tasaisen harmaa, mutta sitten: pilvipeite repesi ja nyt aurinko paistaa siniseltä taivaalta! Uskomattoman ihanaa ja piristävää ja voimaannuttavaa! Onneksi olin aamuvuorossa töissä ja pääsin ajoissa nautiskelemaan, niimpä ajelinkin kotiin mutkan kautta sillä naapurikunnan puolella näkee yleensä ekat joutsenet. Enkä pettynyt, kymmenen joutsenen parvi chillaili pellolla olevassa vesi"lätäkössä". Tästä innostuneena kotiuduttuani hain kissapojat ulos kanssani ja kahlasin sohjolumessa katsomaan näsiääni, ja eikös vaan sekin jo kukkiaan availlut! Sinivuokoissa sentään oli vaan talvehtineita ikivihreitä lehtiä, mutta kyllä sieltäkin lähiviikkoina taitaa nuppuja löytyä. Voi että olen innoissani, niin innoissani että kun kahlasin näsiää tontin takakulmalle katsomaan repäisi vanha kattopellin pala farkunlahkeeseen palkeenkielen...ja vähän ajan päästä huomasin että lahje tuntuu märältä, säärestähän valui verta. Toivottavasti jäykkäkouristusrokotukseni on kunnossa...täytyypä tarkistaa.

Ihanaa aurinkoista viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Joutsenet ovat aika isoja tirppoja.. Tekin ihan selvästi nautitte keväästä Into ja Nemo!

  VastaaPoista
 2. Kyllä, kevät ja auringon lämpö ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanat joutsenet! Kyllä sinua on näyllä hemmoteltu! Ja pojat ♥

  VastaaPoista
 4. Onneksi joutsenet löytävät jo sulia vesiä. Minäkin kuulin jo joutsenten laulua, mutta näköhavaintoa ei vielä ole. Vaikuttaa siltä, että vuokot kukkivat jo huhtikuussa.

  VastaaPoista
 5. Onpa ihania nuo joutsenet, täällä niitä ei ole vielä näkynyt. Harmi, että teloit itseäsi; tarkistapa tosiaan, että rokotus on kunnossa. Itsekin äskettäin huomasin, että tänä vuonna pitää uusia jäykkäkouristusrokotus.
  Onnellisia kevätpäviä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joutsenet ovat kyllä pysäyttävän kauniita.
   Tarkistin jo, on voimassa :).
   Samoin Piipe ♥

   Poista