sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Marraskuu...

"Joka paljon rakastaa, hän paljon tekee."
- Tuomas Kempiläinen -

Blogissani on eletty hiljaista aikaa, en tiedä onko syysväsymys vai mikä vaivannut. Olen kyllä lukenut listallani olevia blogeja, kommentointi on vaan jäänyt minimiin vaikka ajatuksiakin on herännyt, laiskuus vaivaa.
Remontti on onneksi ohi ja ollaan tyytyväisiä, maalaamiset jatkukoon keväällä, pianhan se taas koittaa. Suurin urakka oli kirjahyllyn siirto olohuoneesta uuteen vieras/työhuoneeseen tai ei itse hyllyn siirto vaan kirjojen tyhjennys siitä ja taas paikoilleen laitto. Vaikka hylly ei ole suuren suuri oli siinä kirjoja huomattavan paljon, sillä niitä oli kahdessa rivissä ja päällekkäin ahdettuna. Haettiin Ikeasta lisähylly ja nyt ovat kirjat vähän väljemmin ja on jopa tilaa uusille.
Tänään vaihdoin verhoja. Jonkun mielestä ne voivat olla jouluisia, mutta meillä nämä ovat talviverhoja sillä minä vaihdan verhot vain kesäksi ja talveksi, laiska kun olen. Nyt kun marraskuu alkoi, voin pikkuhiljaa alkaa suunnitella ja toteuttaakin joulujuttuja, siitä saan taas virtaa pimeyden keskellä. Näissä jouluasioissakin me ihmiset ollaan niin montaa mieltä ja onneksi ollaan sillä erilaisuus on ilo, minä nyt satun kuulumaan näihin jouluhöpsöihin vaikka hössötys onkin vuosi vuodelta vähentynyt.

Iloista marraskuun alkua ystävät!

Yhtenä päivänä kun tulin töistä oli pellolla 3 valkohäntäkaurista ja kuvaan jäi tämä...

Syys- vai joulukaktus?

Into lenkillä, Nemo ei ollut mukana vaan omilla retkillään.






4 kommenttia:

 1. Niin, laiskuudesta puheenollen... Minulla on samat verhot kesät talvet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin vaihdan vain keittiöön ja olohuoneeseen jos vaihdan ;). Ja laiskuus, puhuin siitä tyypistä jonka parhaiten tunnen; itsestäni :).

   Poista
 2. Minä vaihdan verhoja vain jouluksi :) Samat verhot muuten ympäri vuoden, mutta jouluksi ripustan joka huoneeseen kunnon jouluverhot...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin meillä on erilaiset tottumukset ja tavat :)

   Poista