maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kevät ja väsymys...

"Rakastakaa eläimiä: heille jumala on antanut ajatuksen siemenet ja puhtaimman ilon."
- Fjodor Dostojevski -

Käpälämäen blogissa on ollut hiljaista viime aikoina. Ei ole mitään erityistä syytä, on vain ollut tunne ettei ole mitään sanottavaa, tunnen toistavani itseäni niin sanoissa kuin kuvissa. Väsymyskin on vaivannut tavallista enemmän, illat ovat menneet enemmän tai vähemmän torkkuessa, vain pakolliset hommat on tullut hoidettua. Iäkkään äidin yksinäisyys ja pärjääminen huolestuttaa, jokapäiväiset soitot tuntuu riittämättömiltä. Kaipa tämä helpottaa kun kevät etenee, totutaan taas valoon ja lämpöön, kohtahan alkaa taas kesäaikakin. Viikonloppuna tytär oli täällä ilahduttamassa ja kissapojat tietysti tuottavat iloa joka päivä. Ulkoiltiin porukalla hankikantokeleillä ♥.10 kommenttia:

 1. Ihana tuo Inton hankikävelyilme ja -asento! Vähän on varovainen pitkä askel, sataprosenttinen luottamus hankikantoon ei ehkä ole, eikä pidäkään olla - koskaan ei voi tietää!
  Toivottavasti olosi ja voimasi kevään edetessä kohenevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Into on aina ja kaikessa oma varovainen itsensä ♥.
   Eiköhän tämä tästä ohi mene :)

   Poista
 2. Ihania kuvia olet laittanut Kisulit on niin söpösiä
  Kunhan nyt aurinkoa saadaan enemmän niin eiköhän väsymys häviä Myös väsyttäähän huoli äidistäsi. Aurinkoista alkavaa viikkoa Päivi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irma ♥. Eiköhön aurinko pian taas paista risukasaankin :).
   Aurinkoista viikkoa myös Sinulle!

   Poista
 3. Välillä vaan tulee niitä väsymyspäiviä. Jaksamista Sinulle! Antakoon keväinen auringonpaiste lisää energiaa ja intoa.

  Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on että aina ei vaan jaksa, töissäkin vähän vaativampaa; uusia lapsia ja työkavereitten sairaslomia. Ohi menevää! Kiitos Piipe ♡

   Poista
 4. Jos hiukan lohduttaa niin minulla sama fiilis..töissä kova prässi päällä. Aika menee vaan siivillä ja lepoa tarvitaan joskus isompikin annos..jaksamiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kumma, mutta jotenkin se helpottaa kun tietää ettei ole yksin tässäkään asiassa. Kiitos Taina, jaksamista myös Sinulle ♡

   Poista
 5. No vaikka tuntuu toistolta, anna tulla vaan. Me ainakin nautitaan sun kuvista täällä ruudun toisella puolella :) Ja jutuista kans!

  VastaaPoista