tiistai 7. kesäkuuta 2016

Penkki punnerrusta...

"On juhannusruusujen aika, kukat kauniit kukkii niin. Niiden tuoksujen huumaava taika vie kesäunelmiin."

Vähän aikaisessa ollaan; juhannusruusu availee jo nuppujaan, lupiinit kukkii täyttä häkää ja pihlajat ovat jo kukkineet. Mutta uutta kukkaa pukkaa kaiken aikaa, ihanaa.

Minä sain lopulta viikonloppuna klapihommien välissä väännettyä valmiiksi penkin synttärikukilleni. Into voi esitellä: "Joo, tää on siis se uus penkki, tässä on tilaa turkinhuollolle ja yön pimeydessä tätä voi hätätapauksessa käyttää vessana...""Ja tää on sit se vanha penkki, täällä on kiva makoilla kuumina päivinä ja täältä on hyvä väijyä Nemoa..."


Juhannusruusupuskan alla makoilee Nemo; "Luuleeks toi Into etten mä muka huomaa missä se kyttää, pitää mua tyhmänä mut kumpikohan tässä on tyhmä..."
Muutama ruukku vielä odottelee kukkia, mutta taidanpa jättää istutukset ensi viikkoon myrskyn ja kylmien säiden mentyä ohi.Mukavaa loppuviikkoa, yritetään nautta vaikka sitten takkatulesta sohvan nurkkaan käpertyneenä. ♥

6 kommenttia:

 1. Ihanat Into ja Nemo! Oikein taiteellinen tuo viimeinen kuva! - Emäntä

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Ja aivan upeat kissat. - Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kyllä sinulla on ihanat kissat ja ihana puutarha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, sitä samaa voin sanoa sinulle. Olen puutarhan hoidossa aika laiska, täällä metsän keskellä vähällä hoidolla oleva puutarha mukautuu hyvin luontoon ;) Kissat ovat ihania omia persoonia ♥

   Poista