torstai 27. lokakuuta 2016

Matalapainetta...

"Onko mörkö sammuttanut auringon!?"
- muumit: Taikatalvi -

Vähän sellainen fiilis välillä tulee kuin aurinko olisi laitettu päältä pois, mutta eipä sentään. Viime postauksesta on aikaa jokunen tovi, viime viikolla olin itsekin vähän kipeä ja sitten sairastui Nemo. Vielä eilen aamulla eläinlääkärin konsultoinnin, -käynnin, nesteytyksen, antibioottokuurin, suolen liikettä hidastavien pistosten ja ravintolisän saannin jälkeen, pelkäsin että on tullut aika hyvästellä rakas lemmikki. Työpäivä meni huolen ja surun hämärtämänä ja tarkoitus oli lähteä taas eläinlääkäriin kunhan kotiudun, mutta päivän aikana oli tapahtunut käänne parempaan ja minua odottikin pirteämpi potilas. Nyt siis jatketaan tarkkailua, toivotaan toipumisen jatkuvan ja ettei ole syntynyt pysyviä vaurioita.
Viikonloppuna meillä oli vieraita Turusta, ei siis oikeasti vieraita vaan tytär avomiehensä ja Tapani-kisun kanssa. Tapanista on kasvanut komea aikuinen kollipoika joka suhtautui varoen meidän maalaispoikiin. Into vähät välitti koko vierailijasta ja Nemonkin vastalauseet olivat aika vaisuja johtuen ehkä heikosta kunnosta, mutta kaiken kaikkiaan yhteiselo sujui rauhallisesti pikku sähinöistä huolimatta.

Tapani ♥

Nemo viime viikonloppuna tosi kipeänä :(

Piristyskukkia itselle

Nemo tänään ♥
Hyvää vointia kaikille ihmis- ja eläinystäville, toivon auringon pilkahduksia teille ja meille ♥


10 kommenttia:

 1. Voi, Nemoa. Antoiko lääkäri mitään diagnoosia, mikä kisua vaivasi? Onneksi kaikki kääntyi paremmaksi noin pian ja onneksi on eläinlääkäri. Tuollaiset tilanteet sammuttavat auringon kirkkaanakin päivänä. Toivotan teille terveitä ja huolettomia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri, eiköhän tästä taas ala päivä kirkastua.
   Ensin lääkäri epäili matoja (madotuksen olin kyllä hoitanut), mutta tilanteen vakavuus herätti vahvasti epäilyn suolistotulehduksesta, syytä ei tiedä.

   Poista
 2. Voi Nemo! Älä nyt sinäkin kuole kuten Fanny ja Alex, näytä että sinä vielä piristyt ja lähdet myyräjahtiin! - Me kaikki

  VastaaPoista
 3. Nemolle voimia ja rapsutuksia ja haleja ♡
  Voi, koittakaa jaksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näyttää hyvälle, Nemo käyttäytyy jo kuin ennenkin. Toivotaan vaan ettei tule takapakkia.
   Kiitos Leena ja ipanat ♥

   Poista
 4. Oi voi. Nyt pidetään peukut ja tassut pystyssä Nemon toipumiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja, kaikkia peukkuja ja tassuja tarvitaan vaikka elämä jo näyttääkin valoisammalle ♥

   Poista
 5. Mekin pidetään tassuja ja peukkuja pystyssä!

  VastaaPoista