sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Pienessä reissussa...

"Kaikki hauska on hyvää vatsalle:"
- Muumipapan urotyöt, Tove  Jansson -


Piipahdimme tänään Turussa pitkästä aikaa. Tyttären "perhe" oli saanut asuntonsa kotoisaksi sitten viime näkemän muuttomylläkän ja Turku näytti tänään hyytävän talvisen puolensa tuulineen ja tuiskuineen. Vanhan suurtorin joulumarkkinoilla kuuma glögi lämmitti mukavasti kauniiden käsitöiden ja herkkujen keskellä. Joulurauhan julistusta Brinkkalan talon parvekkeelta en ole koskaan livenä ollut katsomassa, mutta tulipa avattua oma joulun odotus näin ensimmäisenä adventtina niissä TV:sta tutuissa maisemissa. Markkinakierroksen jälkeen menimme syömään kortteliravintola Hugoon Martinmäen kupeeseen. Hugossa voi lueskella, pelailla ja nauttia ruokaa ja juomaa. Syömäni pizza Limone oli herkullinen; mm lohta, smetanaa, marinoitua punasipulia ja rukolaa rapean pohjan päällä, nam. Kahvit torttuineen juotiin pikkujoulutunnelmissa Tapani-kissan uudessa kauniissa kodissa Martin puutalokorttelissa. Oli ihana nähdä rakkaita ja samalla nauttia Turun jouluisesta tunnelmasta. Ai niin, Teatterisilta on saanut koristeekseen 200 joulukuusta, näytti upealta!














Mukavaa marraskuun loppua ♥

6 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia Turusta. Olemme asuneet Raisiossa kauan aikaa sitten ja oli tosi kiva katsella näitä kuvia. - Mukavaa adventti-iltaa!

    VastaaPoista
  2. Minäkin pääsin kerran käymään Turun vanhanajan joulumarkkinoilla. Silloin oli tosi kylmä tuuli ja reilusti pakkasta. Löysin kivat rannekkeet, jotka mulla on vieläkin käytössä, tosin jo aika kuluneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä Sinun pitäisi käydä uudestaan, kyllä siellä näkyi rannekkeitakin... ;)
      Turku on mukava kaupunki niin kesällä kuin talvellakin ♥

      Poista
    2. Hyvää Adventin aikaa Sinulle Päivi ja mukavia hetkiä jouluvalmisteluissa niin töissä kuin kotonakin!jouluisin ajatuksin Jaana

      Poista
    3. Kiitos Jaana ja sitä samaa Sinulle ♥

      Poista