tiistai 16. lokakuuta 2012

"Kissat ovat aina ikkunan tai oven väärällä puolella."
  tuntematon

Viime lauantain vietin vanhempieni luona Järvenpäässä, toisin sanoen äidin kanssa käytiin puutarhamyymälässä ja muutamassa muussakin "putiikissa". Kyllähän siinä muutama tunti vierähti... Ja sitten pääsin tietysti syömään äidin karjalanpaistia :). Tuo puutarhamyymälä onkin aikamoinen, vaikkei mitään ostaisikaan katseltavaa riittää. No, aina jotain pientä lähtee mukaan, äiti osti meille molemmille halloweenamaryllikset. Yleensähän niitä näkee joulun aikoihin, mutta näissä oli oranssit kiiltomuovit ruukun ympärillä ja koristeena haamuja, noitia ja kurpitsoita. Ja kissat sai tuliaisiksi vehnänorasta ruukussa ja ostin vielä jotain pientä jospa vaikka saisi inspistä omiin hommiin...
Sunnuntaina käytiin sitten laittamassa haudat talvikuntoon. Oli kolea aurinkoinen päivä ja hautausmaalla oli kaunista. Kuva onkin sankarihaudoilta jossa käyskenteli fasaanipariskunta tai taisi niitä olla useampikin.
Alkuviikko on ollut sateinen ja työntäyteinen. Väsyttää, mutta toisaalta hyvä fiilis. Kun on kädet täynnä hommia päivät menee sutjakasti ja tuntee antaneensa enemmän itsestään. Pikkuihmisten hymy ja  rutistus kaulalla on parasta ankeanakin päivänä.
Lukenut olen melkein urakalla ja se senkun jatkuu,sillä hulluuttani kävin toissa viikolla kirjastossa mukanani lista kirjoista jotka haluaisin lukea. Ne siis varattiin ja viime viikolla alkoi tulla tekstiviesteja että "kirja olisi haettavissa". Eilen sitten hain viisi kirjaa ja viisi jäi vielä saamatta...No, jos ei nukuta on ainakin luettavaa!

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti