lauantai 8. kesäkuuta 2013

"Tuhon partaalla sinuun luotan, kaunis kissani, pyhiin silmiisi. Ne eessäni kuin kaksi tähteä, myrskyssä auttavat suunnan löytämään."
Torquato Tasso

Tänään aamusta löhöilin pitkään ja katselin telkusta jonnin joutavuuksia ja nautin siitä, ettei ollut pakko nousta  eikä kiirehtiä.
Sitten kun nousin, kävin kyläpostistamme noutamassa paketin. Tilasin nimittäin kesälomakatseltavaa, jos vaikka sattuu satamaan tai valvottamaan kesäöinä. Pari kesää sitten yle näytti iltamyöhään sarjaa komisario Salvo Montalbanosta kuvitteellisessa Vigatan kaupungissa Sisiliassa. Me tykästyttiin tähän sarjaan italian kielen ja erilaisuuden vuoksi. Nyt muistin Montalbanon ja tutkin ylen sivuilta olisiko kenties jatkoa tulossa, ja kun ei ollut katsoin nettikaupoista olisiko saatavilla dvd:tä, ja olihan se. Nyt meitä siis odottaa 18 dvd:tä, 31 tuntia Salvo Montalbanon seurassa. Täytyy nauttia ja katsoa vähän kerrallaan :).
Postin lisäksi kävin myös puutarhalla, sillä nyt tuntui että olisi aika istutella loput kesäkukat ja saada terassi kuntoon.
Vahvistin itseäni ja poikaani ensin uusilla (ruotsalaisilla) perunoilla, rapumarinadisillin ja paistetun kanan kera.
Sitten häivyin istutus puuhiin ja tuloksia näette kuvista :).
Ihanaa kesäviikonloppua kaikille!


Into ei ole istutettu eikä edes istuva, mutta ihana ja kaunis hän kyllä on.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti