sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Pikkuista joulua...

"Kissat eivät lähde kävelylle päästäkseen jonnekin vaan tutkiakseen tuntematonta."
- Sidney Denham -

Marraskuu olisi sitten lusittu lähes loppuun, viimeistä viedään. Olen pikkuhiljaa, kuin salaa laittanut vähän jo joulua ja nythän onkin jo pikkujoulu, tästä se lähtee. Niinkuin olen ennenkin sanonut, joulussa on parasta tämä koko kuukauden fiilistely. Joka vuosi päätän etten ota paineita joulun tulosta ja vuosi vuodelta se onkin sujunut paremmin, tosin edelleen uhkaa paniikki iskeä aatonaattona kun pitäisi tehdä vielä sitä ja tätä. Tänä vuonna olen vielä aatonaattona töissä, joten joko hommat hoidetaan aikaisemmin tai jätetään hoitamatta. Joulut ovat kuitenkin erilaisia nyt kun kaikki juhlijat ovat aikuisia, keskitytään enemmän mukavaan yhdessäoloon ja herkutteluun. Tänä vuonna vanhempieni sairastelu on tuonut muutoksia meidänkin joulun viettoomme, mutta yhdessä kuitenkin edelleen aattoa juhlimme.

Leppoisaa joulun odotusta teillekin ja hyvää alkavaa joulukuun ensimmäistä viikkoa!Into lähti mamman kanssa pihalle tirppoja katselemaan ja ihmettelemään mammaa joka kierteli tontin kulmia ja tuijotteli kuusia..Pikkuinen pikkujoulukuusi ♥

Lukuvuorossa:
Gabrielle Zevin: Tuulisen saaren kirjakauppias, Gummerus 2014, kirjastosta
P.s. Kirja on itseasiassa luettu jo ja voin suositella :)


8 kommenttia:

 1. Oo, teillä on valkoinen maa! Olemme varmaan vain kotona joulun ilman vieraita, joten olen töissäkin kaikki arkipäivät eikä siksi oikein ole joulun valmistelufiilistä. Ainakaan vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eilen sateli räntää joka sitten yllättäen jäikin maahan :)
   Kyllähän se joulu vähemmälläkin touhotukselle tulee, nauttia voi muutenkin.
   Minulla on lomaa välipäivät, vasta viides tammikuuta takaisin töihin.

   Poista
 2. Into on niin suloinen, tekisi mieli kaapata se syliin ja pussata ♥.

  Joka vuosi jonkinlainen joulustressi iskee, kun on laitettavaa ja touhuttavaa (eikä läheskään kaikki ole tarpeellista). Mutta sitten on mukavaa, kun kaikki on valmista :) Tänä vuonna meille tulee vain yksi jouluruokailija, eikä mitään joululahjakäsitöitä ole vireillä -tämä kummasti vähentää stressiä ;)

  Ihastuttava pieni joulukuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, usein teenkin Intolle juuri noin :).
   Kyllähän se niin tuppaa olemaan, että stressi kaikesta huolimatta jollain tasolla iskee, mutta kun kaikki on valmista on ihana istua alas ja nauttia.

   Poista
 3. Sinulla on komea kuusenhakukaveri. Olen ollut vapaa joulustressistä vuosikaudet, siksikin ehkä pidän niin paljon joulusta, se on lepoaikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Into on ihan huippukaveri pihalle, vaikka vähän tuumiskellen touhujani katseli...;)
   Se onkin joulun ihaninta antia, lepo. Hyvä kirja kuuluu myös aina jouluuni :).

   Poista
 4. Hiljaa hyvä tulee, myös joulun suhteen :) Kaunis kuusi!

  VastaaPoista