tiistai 7. huhtikuuta 2015

Ihana arki...

"Hän on linnassaan kuningas ja minä hänen vasallinsa."
- Mildred R. Howland -

Tänään palattiin Käpälämäessä taas arkirytmiin ja se tuntuu ihan hyvältä. Töistä tultuani ulkoilin kollipoikien kanssa kotinurkissa ja tutkittiin kevään merkkejä, minä omiani ja pojat omiaan. Nyt niitä löytyy jo täältä meiltäkin, näitä minun keväänmerkkejä siis. Nurmialueilla vieläkin sitkeästi pysyy lumipeite joka hupenee hitaasti mutta varmasti reunoilta hiipien kohti taloa. Mutta metsänreuna on sula ja sieltä löysin ilokseni sinivuokkojen nuppuja ja valtavasti imiköitä eli pappani "kielellä" suven ihanaisia. Kevät on siis saapunut Käpälämäkeenkin!
Pääsiäisenä Into sai jonkinlaisen keväthepulin ja ulkoili niin että mamma jo meinasi huolestua, pääsiäissunnuntainakin viipyi reissullaan yli 12 tuntia... Jouduin siis lähtemään huhuilemaan poikaa josko tulisi kotiin, olin toki huudellut pitkin päivää ovelta mutta nyt puin ulkovaatteet päälle ja tallustelin läheisen ladon kulmille. Siellä ei tarvinnut kovin kauaa huudella kun Into jo tuli näkyviin naukuen, kai se kyseli että:  Mikäs nyt on hätänä kun tänne tulet? Tultiin sitten yhdessä tyytyväisinä kotiin. Nyt tuo keväthumaus näyttäisi olevan ohi, kotona viihdytään taas entiseen malliin ♥.

Suven ihanainenViimeisessä kuvassa ihanat tulppaanit jotka ostin lauantaina kauppareissulla, olen aivan ihastunut niiden hennon vaaleanpunaiseen väriin ja lumoutuneena seuraan kun väri muuttuu kukkien ikääntyessä, kaikkeen sitä haksahtaakin.


12 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat! Vihdoinkin kevät;) Näin ensimmäiset töyhtöhyypät viikonloppuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   On tämä ihanaa aikaa kun kaikki alkaa taas vihertää. Minä en ole vielä töyhtöhyyppää nähnyt vaikka olen yrittänyt bongata.

   Poista
 2. Minäkin näin viikonloppuna kymmenkunta töyhtöhyyppää pellollamme kuten edellinen kommentoija. Ihanaa, että kevät kulkee vauhdilla kohti kesää. Tänään lähdemme lasten kanssa retkelle metsään. Saa nähdä, joo muurahaiset pöräävät pesässään.
  Mukavaa arkea edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsäretket on ihan parhaita, aina löytyy jotain jännää mistä riittää puheenaihetta pidempäänkin.
   Nyt nautitaan arjesta ja ulkoilusta, kurahousukausikin näyttäisi olevan tälläerää ohi ;).

   Poista
 3. Joka päivä, kun menee pihalle töiden jälkeen, huomaa miten päivässä on taas lumenreuna siirtynyt. Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! Ja tutkimusmatkat omalla pihalla on hauskoja näin keväällä :).

   Poista
 4. Kerrassaan kauniita kuvia! Sinivuokko on ihana kevään merkki ♥. Kissojen keväthepuli taas voi aiheuttaa ylimääräisiä sydämentykytyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Sini- ja valkovuokot on niin mun lemppareita ♥
   Aina kun kisut on normaalia kauemmin pois näköpiiristä se aiheuttaa jonkin tasoista huolestustumista, onneksi ei tarvinnut tällä kertaa vajota kovin syvälle.... ;)

   Poista
 5. Kauniita kuvia! Voi Intoa, onneksi oli niin lähellä ja löytyi suht helpolla :) Ei tarvinnut ihmisen sydäntä uudestaan tahdistaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).
   Into näytti että kyllä tässä vähän vanhemmallakin kollipojalla on kevättä rinnassa ;)

   Poista