perjantai 17. huhtikuuta 2015

Viikon loppu...

"Kissa ei ikinä vaaranna suosiotasi haukkumalla kolmelta aamulla. Se ei käy postinkantajan kimppuun eikä syö verhoja. Se saattaa kyllä kiivetä verhoihin vain katsomaan, miltä huone näyttää katosta katsottuna."
- Helen Powers -


Juu, kissa ei hauku aamukolmelta mutta herättää kyllä muuten ja haluaa ulos...ja kohta sisään ja toinen ulos ja samaa rataa jatketaan jokusen kerran. Ja tämä tapahtuu joka ikinen yö, ensimmäinen herätys on yleensä puoli kolmen maissa ja jatkuu pari tuntia. Onneksi useimmiten osaan nukkua välit ja kaikkeen tottuu.

Viikko on ollut melko sekava, säiden suhteen ja vähän muutenkin. On satanut ja paistanut, tullut vettä, rakeita ja räntää ja aurinko lämmittänyt suloisesti, pienen hetken. On kevät.. Eilen vietin lomapäivän vanhempieni asioita hoidellen, kevyesti lähes kaksitoista tuntia reissussa, työpäivä matkoineen vain kahdeksan tuntia... Mutta nyt on edessä viikonloppu ja eikä menoa mihinkään suuntaan, kyllä oma koti on ihan paras paikka ♥.

Ihanaa viikonloppua hyvät ystävät ja kylänmiehet!

Näin Nemo tahtoo ulos, sohvan raapiminen on aika tehokasta...


6 kommenttia:

 1. Ihanaa viikonloppua myös teille kaikille. Voi miten pitkä kaula Nemolla on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ulkona oli jotain erittäin mielenkiintoista joten piti venyttää kaulaa ennen kuin mamma ehti ovea avaamaan.

   Poista
 2. Säät ovat kyllä olleet kummallisia, aivan kuin luonto ei tietäisi mitä laitetaan tulemaan =) Kauniita ovat nuo krookuksesi ja mikä heleys ja voima onkaan niiden sävyissä. Kaunista viikonloppua myös sinulle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, huhtikuu on outo kuukausi.
   Kiitos Jori ja kiva kun löysit tänne Käpälämäkeen :9.

   Poista
 3. Tollasta kissa rumbaa meilläki tuppaa olema..olisko pikkase sellast kevät sesonkii ilmass sillaki rintamall. Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noilla kolleilla taitaa olla kevättä rinnassa vaikka leikattuja ovatkin ;).
   Kiitos Taina.

   Poista