maanantai 7. syyskuuta 2015

Sadepäivän viettoa...

Pidä rakkaus sydämessäsi. Elämä ilman sitä on kuin auringoton puutarha kukkien kuihduttua."
- Oscar Wilde -

Ei paista aurinko ja kukatkin alkavat kuihtua; syksy, siltä tuntuu tänään. Muuten päivä on kyllä aurinkoinen, olen viettänyt sen tyttären seurassa ♥. Ollaan tehty kaikenlaista kivaa, kuten käyty kirpparilla, juteltu viksuja päivän polttavista aiheista ja katsottu hyvä, mutta rankka leffa Luihin ja ytimiin. Kissat ovat tyytyväisinä nukkuneet kotona kuivassa ja lämpimässä repsuttavien kätten ulottuvilla.
Viime torstaina olin myös viettämässä mukavaa päivää vanhan ystävän kanssa. Kävimme lounaalla kivassa pienessä ravintolassa, jonka nimikin muuten on Pieni ravintola, ostoksilla hauskassa lyhyttavarakaupassa ja parilla hyvällä kirppiksellä. Olin iloinen ja virkistynyt kun tulin kotiin ostosteni kanssa, ystävät ♥.
 Tänään päivä jatkuu yläkerran siivoilun merkeissä; tytär käy läpi omia tavaroitaan ja minä katson vieressä;). Ollaan nimittäin lopultakin päätetty aloittaa remontti! Viikonloppuna kaatui jo pari seinää ja pian päästään maalaamaan. Olen ihan täpinöissäni, yökaudet suunnittelen värejä ja tapetteja, ja mietin miten tuunaan vanhoja huonekaluja. Tänään kirppikseltä tarttui mukaan vitosella mäntypuinen yöpöytä, eiköhän siitäkin hyvä tule. Kivaa kun päästään tekemisen alkuun, eikä ole kiirettä ja voi nähdä tuloksen. Kolme viikkoa töitten alkuun, ei siis ole aikataulua...


Mukavaa viikkkoa kaikille!


4 kommenttia:

 1. Iloa ja jaksamista remppahommiin! Aurinkoista syysviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin. Remontti piristääkin varmaan mukavasti ankeaa sateista syksyä! Sellaiseksi se nyt on kääntynyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä syksy on tullut, ei mahda mitään. Remppa on ihan hauska asia kun ei ota paineita ;).

   Poista