torstai 10. syyskuuta 2015

Siellä ja täällä...

"Ystävä on henkilö, joka hyväksyy minut sellaisena kuin olen."
- Henry David Thoreau -

Eilinen oli taas menopäivä. Aamupäivällä kävin ensin töissä moikkaamassa työkavereita ja vähän myös hakemassa tuntumaa työhönpaluuseen, ei tässä enää kauaa lomailla... Lapsia oli ihana nähdä ja vastaanotto oli sydäntä lämmittävä, kiva päästä taas pikkuihmisten kanssa touhuilemaan. Työpaikalta jatkoin matkaa ystävän luokse kuulemaan matkasta Liverpoolin Beatlesviikolle. Jutustelun lomassa syötiin ihanaa kaalilaatikkoa joka oli tehty uudella tvistillä; kookosmaidolla ja jasmiiniriisillä ja lihan sijasta soijarouhetta. Oli ihan älyttömän hyvää ♥. Matka oli ollut todellinen "once in a lifetime" kokemus, vaikka monet matkakumppanit olivat jo konkareita Beatlesviikon kävijöitä. Oli kiva kuulla kaikesta siitä tarjonnasta mitä Liverpoolissa oli mahdollista kokea. Ystävällä oli kotonaan myös melkoinen yllätys; entinen postikoira, nykyinen puutarha/kirppiskoira Stig oli saanut "pikkuveljen", Shregin. Voi mikä sydämenmurskaaja tuo pikkuinen olikaan, muttei tietenkään voittanut Stigiä ♥. Veljeksillä oli niin vauhdikkaat nassikkapainit että matot menivät rullalle ja ulkona leikittiin kaikkien lasten tapaan: ota kiinni jos saat!
Kotimatkalla poikkesin vielä toisen ystävän luona asioimassa ja sielläkin oli uusi perheenjäsen, pikkuinen kollipoika nimeltään Ransu. Nyt vasta tajusin etten huomannut ollenkaan ottaa kuvia Ransusta, taisin olla niin lumoutunut tuosta pikku hurmurista ♥.
Tänään olenkin sitten ollut ihan kotona koko päivän. Aloitin yläkerran maalausurakan kaiteesta, helpomman kautta voisi sanoa, jatkan huomenna. Päivä oli niin kaunis että se houkutteli viemään pyykit pitkästä aikaa ulos kuivumaan ja ihme kyllä ne myös tekivät sen. Tein myös vähän betonihommia, siihenkin houkutteli kaunis ilma. Katsotaan mitä niistä tulee kunhan kuivuvat.
Illan vietin ystävän kanssa höpötellen. Tuntuu että vauhti kiihtyy kun loma lähestyy loppuaan, täytyisi ehtiä vielä niin paljon, ikkunatkin pitäisi pestä ja auto ja ... no saas nähdä mihin aika riittää.


Stig ja Shreg ♥Kuin vanhasta "sidostesukka kestää"- mainoksesta. Nalle Puhkin näytti kestävän yllättävän hyvin.

Suloinen nappisilmä Shreg ♥

Ei pöllömpi paikka tuo Liverpool ;)

Aurinkoisia päiviä meille kaikille!6 kommenttia:

 1. Ooh, kollipoika Ransu! Tietysti kollipoika Ransu on hurmuri, mitäpä muutakaan ;-)

  VastaaPoista
 2. Minullekin tuli ensimmäisenä Sidostesukka-mainos mieleen, kun katsoin kiisteleviä kaveruksia.

  Hyvää ja aurinkoista viikonloppua ja hyvää työnalkua, kun päivätyöhösi jälleen palailet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinullekin Piipe ja työniloa :)

   Poista