keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Pikkulauantai

...siis saunapäivä :). Mukavat ilmat jatkui vielä tänäänkin, muutokset kuitenkin kai jo tulollaan, eli ulkoiltu on tänäänkin runsain mitoin. Töistä tultua laitoin kaalilaatikon uuniin muhimaan ja nyt odottelen vesi kielellä josko pian pääsisi syömään. Kesäkaalista,vaikkakin unkarilaisesta, tehty laatikko on NIIN suussa sulavaa herkkua että namskis.

Suomi pelit(siis lätkä sellaiset) on jatkuneet hienosti, tähän mennessä pelkkiä voittoja! Mutta pelkäämpä pahoin että muutakin on tulossa...toivon tietysti onnea ja menestystä leijonille. 

Valkovuokot sen kun rehottaa ja kävinpä eilen ystävän puutarhalla tuoksuttelemassa ihania yrttejä ja ihailemassa taimien runsautta, pian pääsee istuttelemaan.

 Kielot ja lemmikit on niin herkän kauniita. Nämä kuvat on viime vuoden toukokuulta, mutta eiköhän ne  kuki tänäkin vuonna.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Piti heti tulla tarkastamaan. Onnea Blogille. Tuo varhaiskaali on mainiota myös mummon salaattikastikkeen kanssa. Eli kermaa hieman paksunnettuna ei siis ihan vaahtona, keitettyä kananmunaa murskattuna, sinappia, suolaa ja pippuria ja sitten vaan pilkotun kaalisilpun sekaan sekoittaen.
    t. Minna
    ps. mäkin haluun sun kanssa syömään, vaikka sinne Asema X:ään

    VastaaPoista
  2. Kiitos Minna :). Mun piti heti kokeilla tota kaalia mummon kastikkeen kera ja hyvää oli. Joo,me voitais tosiaan mennä vaikka sinne Timjamiin (lopultakin).

    VastaaPoista