lauantai 28. syyskuuta 2013

"Ihminen voi mennä kissan kanssa kävelylle, mutta koiraa ihmisen täytyy kävelyttää. Kissa näyttää tietä, juoksee edellä häntä pystyssä. Jos satut pääsemään sen edelle, kissa ei ikinä anna sinun luulla, että se seuraisi sinua. Se pysähtyy puhdistamaan jotain vaikeasti saavutettavaa kohtaa turkissaan tai tutkimaan epäillyttävää liikettä ruohikossa."
Robert Stearns

Miten voikin olla niin totta tuo yllä oleva! Uskomatonta huomata että ilmeisesti siis kaikki kissat käyttäytyvät samalla lailla, kulkevat mukana ja jos jäävät jälkeen ja katsot taaksesi, pysähtyvät ja puuhastelevat täysin keskittyneenä jotain muuta kuin että huomaisivat ihmisensä.
Ihania otuksia, love them.

Tällä menneellä viikolla olen puuhaillut syyshommia. Yhtenä päivänä töistä tultuani tyhjentelin pihalla kukkaruukkuja, korjasin talteen lapioita (ja toin tilalle lumilapion, kaiken varalta..), vein pesurin talteen , siivoilin terassia yms yms. Tänään sitten jatkoin syystunnelman virittelyä täällä sisällä; pesin ikkunat, vaihdoin verhot, maton ja sohvan sekä tyynyjen päälliset ja siivoilin muutenkin. Nyt on sävy sävyyn verhot, matto, tyynyt sohvalla ja viimeisenä silauksena kynttilät. Pyykkikone on hurissut kaiken aikaa ja kalakeittokin valmistui äskettäin, nyt laitan tulen takkaan ja asetun sohvalle kahvimukin ja iltapäivälehden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti