tiistai 24. syyskuuta 2013

Syksy...

"Nupuista tulee ruusuja ja kissanpennuista kissoja, valitettavasti."
Louisa May Alcott

Niinhän se on että kissanpennuista kasvaa kissoja ja pikkulapsista kasvaa aikuisia ihmisiä, mutta ihania ne on yhtä kaikki. Nyt kun omat lapset on aikuisia on ihana huomata kuinka ajattelevia itsenäisiä ihmisiä heistä on tullut. Käytiin viime perjantaina pikavisiitillä tyttären luona Turussa, vähän kaupungilla ostoksilla ja syömässä ja sitten kahviteltiin hänen pienessä yksiössään, tai itseasiassa parvekkeella nauttien ihanasta lämmöstä ja auringosta syyskuun 20. päivä! On aina mukava fiilis kun ajellaan kotiin, oli niin hauska rupatella niitä näitä ja nähdä omaa rakasta lastaan. Eipä tuo usein ehdi kotosalla käymään opiskelultaan, työnteoltaan ja muilta kiireiltään, lokakuun lopulla lupasi tulla muutamaksi päiväksi.

Viikonloppu oli muutenkin vähän erilainen meidän tavalliseen rauhaisaan kotoiluun verrattuna, lauantaina saatiin ruokavieraiksi miehen veli vaimoineen ja olikin mukava laitella välillä ruokaa oikein ajatuksella. Sunnuntaina illansuussa olimme ystävämiehen syksyisissä  synttärikemuissa. Oli mukavan välittömät juhlat hirvikämpän pihalla juhlateltassa jos jonkinlaisia herkkuja maistellen, tästäkin jäi todella hyvä mukava maku ja muistot :)).
Kaiken kaikkiaan aivan ihana viikonloppu, nähtiin paljon rakkaita ihmisiä ja parannettin maailmaa.

Polvet ovat olleet hyvät kortisonipiikkien jälkeen, ei nyt sentään kivuttomat mutta ei ole ollut särkyjäkään.. Ja nyt sitten tuli se kauan odotettu kirje, leikkusaika on lokakuun puolessa välissä.
Vaikka olenkin sitä odottanut kuin kuuta nousemaan , pikkusen kuitenkin yllätti tuo melko lyhyt varoitusaika. Ja nyt pitää hoitaa hampaat kuntoon, käydä röntgenissä ja labrassa ja etukäteisohjauksessa yms yms, huhhuu taitaa mennä lähiviikot pikakelauksella. Mutta todella hyvä että viimein tapahtuu ja päästään taas asiassa eteenpäin. Loppuvuosi menee siis sairauslomalla, joten luulisin että on aikaa päivittää blogia. 

"Kilpikonnien hidas valssi" on edelleen kesken, mutta tykkään kyllä....

Ruokavieraita odotellen...

Synttärijuhlan pöytäkoristeita

Ja ihanat appelsiini- ja porkkanakakut

Tyttären parvekenäkymä

Kaunis ruoka-annos thai/kiinalaisessa ravintolassa Turussa, nam.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti