sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Viimeistä viedään...

"Ihmisten kesken kissa on vain kissa. Kissojen kesken kissa on viidakossa vaeltava varjo."
Karel Capek

Nemo on viime päivät ollut viidakossa vaeltava varjo, oli nimittäin kolme ja puoli vuorokautta omilla teillään. Kun torstaina kotiuduimme mökkeilemästä, kissanpoika oli ollut vuorokauden teillä tietämättömillä. Ja minä kun olen tällainen kissahassu mamma, olen ollut allapäin ja nukkunut tooosi huonosti ja huudellut ja itkenyt...ja tänä aamuna tuo pikkukolli kopsahti alas parvekkeelta!  Voi mikä riemu, tuntui kisuliinikin olevan onnellinen kun puski ja leipoi ja kehräsi meidän sängyssä ja lopulta nukkui kiinni kyljessäni. Jos joku ei ollut iloinen Nemon paluusta, se taisi olla Into. Se nautti viimepäivät mamman hellittelystä ja höpötyksistä yksin- valtiaana ja sai kaiken huomion, kunnes tänä aamuna....Intohan kipitti suoraan yläkertaan kun kuuli sen ihastuneen höpötyksen jonka Nemon paluu sai aikaan. Nyt sitten vaan toivotaan ettei reissukatti häivy uudestaan, tai Into saa hulluja ajatuksia pieneen päähänsä...

Tänään oli muutenkin mukava päivä vaikka loman viimeinen onkin. Olin nimittäin  ystiksen kanssa pihakirppiksellä missä oli monenlaista tavaraa ja vaatetta tarjolla, ja heti ekasta pöydästä löydettiin molemmat ostettavaa. Herkuttelimme myös kinkkupiirakalla ja muurinpohjaletuilla kahvin/mehun kera, nam, ulkona kaikki maistuu monta kertaa paremmalle kuin sisällä. Kirppikseltä jatkoimme matkaa paikalliseen sekatavarapuotiin, ihan vaan ajankuluksi ja kotimatkalla poikkesimme vielä vanhantavaranliikkeeseen, jossa en ollut ennen käynytkään. Mukava keskipäivä hyvässä seurassa, kiitos keiju.

Ostin perjantaina halvan krysanteemikimpun kauppareisulla ja samana iltana potkaisin vahingossa maljakon nurin. No, monta kukkaa taittoi niskansa ja muutenkin  kimppu näytti kärsineeltä. Tänään sitten keksin mitä teen noille kukkaressuille, tein niistä matalan asetelman matalaan vuokaan kukkasiileihin. Tuli ihan hauska vaikka itse sanonkin.

Krysanteemipolot


Tämän päivän kirppislöytö. Ja aika näkyy sekä olohuoneeseen että keittiöön!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti