perjantai 2. toukokuuta 2014

kylmästä lämpimään...Tänään on sää vaihdellut oudosti kylmästä lämpimään tai ainakin aurinkoisesta räntä- ja raesateeseen. Juuri kun katson ikkunasta että aurinko paistaa, nytpä menen ottamaan kuvia valkovuokoista, niin saadessani kameran käteen ulkona onkin synkän hämärää ja hetken päästä tulee taivaan täydeltä rakeita. Kyllä nyt koetellaan.

Uusi passi on tulossa, kävin kuvassa ja poliisilaitoksella. Passikuvat onkin asia ihan erikseen, ensinnäkin hämmästyksekseni havaitsin ettei kotikunnassa enää olekaan valokuvausliikettä. No lähikaupunkiinhan olin muutenkin menossa sinne poliisilaitokselle, meninkin sitten ensin ostoskeskukseen etsimään valokuvaamon.  Sehän onneksi löytyi helposti, mutta eikö ole hassua että on pakko ostaa kuvia kuusi kappaletta vaikka passin tarvitset vain sen yhden. Ja viiden vuoden kuluttua ne kuvat ovat taas auttamatta vanhentuneet. Ihmettelen. Sain siis kuvat ja menin poliisiasemalle mihin olin netin kautta varannut ajan ja asiat hoituivat ihan mallikkaasti. Nyt sitten odottelen tekstiviestiä joka ilmoittaa milloin voin hakea uuden sormenjäljillä varustetun passini R-kioskilta, aamen. Näin se maailma muuttuu.

Tullessa poikkesin ystävän puutarhalle ilahduttamassa itseäni sillä ihanalla kesän tunnulla ja tuoksulla mikä kasvihuoneissa tulee vastaan. Toivottavasti myös ystäväisein tykkäsi pikku paussista töiden lomassa.

Ihanaa viikonloppua, nautitaan oli ilma mikä tahansa!


Tämä viimeisin on näkymä omalta terassilta, ja muihin suuntiin näyttää lähes samanlaiselta.10 kommenttia:

 1. Oi, mikä ihana näkymä ♥
  Mukavaa viikonloppua, toivotaan auringonpaistetta ja lämpöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Auringon paistetta ja lämpöä myös sinne Tampereen suuntaan!

   Poista
 2. Tämän päivän passikuviot ovat jo huvittavat: poliisilaitokselle ajanvarauksella, viime kesänä ajan sai 3 kk päähän. Kuvissa oma rumba ja sitten kaiken tiukan toiminnan jälkeen passin saa R-KIOSKILTA!!! ja mukana tulee A4-moniste "näin hävität vanhan passin".

  Tsemppiä passiprojektiin, toivottavasti menee homma putkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kyllä hiukan huvitti tai jotain muuta... Ja nytkin sai mukaan A4 ohjeet kuinka haet passin R-kioskilta... Osaankohan? Pianhan se nähdään, reilu viikko pitäis mennä.

   Poista
 3. Ihania valkovuokkopeittoja teillä!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Ihan parhaat tähän aikaan vuodesta ♥

   Poista
 5. Ihana valkovuokkomatto. Puutarhurilla on nyt kovimmat kiireet, ystävän vierailu ja tauko ilahduttavat varmasti. Osaisinkohan hankkia passin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Passinhakuun löytyy kyllä hyvät ohjeet netistä....;)

   Poista