torstai 1. toukokuuta 2014

Virkistävä vappu...Otsikko viittaa viileyteen ja sateeseen...vappua on siis vietetty sisätiloissa oleillen. Aamupäivällä leivoin munkkeja kun en eilen enää töistä tultua jaksanut siihen puuhaan ryhtyä, niitä on sitten mussuteltu kahvin ja siman kanssa. Kävin ulkona ottamassa muutaman kuvan kukka raukoista sateessa joka oli jo vaihtunut rännästä vesisateeksi. Kissatkin ovat pääasiassa makoilleet sisällä, mutta välillä on kuitenkin käytävä tarkistamassa säätilanne; joko pääsisi tassuja kastamatta hiirikierrokselle... tosin ulkoilla voi terassillakin.
Sadepäivän ratoksi katsoimme elokuvan. Kyseessä oli Taru sormusten herrasta trilogian epävirallinen jatko-osa, eli Hobitti ja siitäkin kakkososa: Smaugin autioittama maa. Kyllä täytyy ihailla loistavia maskeja ja lavasteita, puhumattakaan tekniikasta jolla saadaan pienet studiossa kuvatut otokset sovitettua yhteen upean luontokuvauksen kanssa. Tykkään kovasti näistä elokuvista, hyvän ja pahan taistelusta, siitähän tässä oikeassakin maailmassa on kysymys
Olen vapaalla huomennakin eli työelämä kutsuu vasta maanantaina. Huomenna täytyy hoidella virallisia asioita joille on vaikea päästä työpäivinä , mutta enköhän keksi jotain mukavampaakin puuhaa sen lisäksi.
Mukavaa loppuviikkoa!
Lukuvuorossa:
Pirjo Rissanen, Syntymäpäivä, Gummerus 2005, omasta hyllystä

10 kommenttia:

 1. Onpa herkullisen näköisiä munkkeja! Ja Nemo parka on halunnut pihalle värjöttelemään ;)
  Mukavaa pitkää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi munkkeja tulee tehtyä vaan kerran vuodessa, on ne niin hyviä vastapaistettuina... ;)
   Juu, Nemo kökötti vähän aikaa terassilla ja oven avautuessa kipitti äkkiä takaisin sisään.

   Poista
 2. Harmikseni enmillään vieläkåån pysty lukemaan blogiasi.kaikki vaan vilkkuu ja sekoilee iun yritän lukea, muuten kommentosin kylöä tänne :)
  En pysty löytämään sun s-postiosoitetta..voitko lähettää mulle sen osoitteeseen nfo@suomi24.fi
  Sen verran sain selvää, että sullakin vapaa huomenna . Onneksi olin itsekäs ja ilmoitin jo aikoja siten toivovani perjantaita vapaaksi..yleensä aina ajattelen, että ottakoonne joilla piekiä lapsia. Vaan lepoa nää kissamammatkin tarvii.
  En mitään selvää saa mitä tekstiä tähän syntyy =) Toivottavasti ees sinnepäin mitä tarkoitan.
  Mukavaa loppuviikkoa ja pojille halit ♡

  VastaaPoista
 3. Onpa kumma kun et pysty tätä lukemaan, olisi mukava vaihtaa kuulumisia useimminkin. Mutta ilman muuta lähetän s-postiosoitteeni sulle hetimiten.
  Juu vapaalla olen minäkin, muilla ei sattunut olemaan ylitöitä :).
  Kerron pojille terkut ja samoin myös sinne teille!
  Nautitaan vapaista ♥

  VastaaPoista
 4. Mukavaa vapaapäivää sinulle ja hyvää kevään jatkoa!

  En ole itse vielä nähnyt elokuvatrilogian jatko-osia, trilogian kylläkin. Totta, että maskeeraukset ja kuvausten taidollisuus ovat mykistäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Joskushan käy niin että kun jatko-osia tehdään liikaa ne menettävät kinnostavuutensa, mutta nämä ovat kyllä onnistuneet pitämään sen. Ja nyt jo odotan seuraavaa osaa.

   Poista
 5. Mukavaa viikonloppua! Nautitaan pitkästä vapaasta, eiköhän se lämpöaaltokin jossain vaiheessa tule. Meidän prinssi torkkuu angervon alla auringossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänään on kyllä ollut todella vaihtelevä sää, aurinko on paistanut, on tullut räntää ja rakeita, mutta eiköhän se taas jossain vaiheessa lämpene.
   Terkut Nerolle Käpälämäen kolleilta, tulivat juuri sisälle nukkumaan ulkoiltuaan koko päivän ♥

   Poista