sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

ja kesä jatkuu...


Tämä juhannus jää luultavasti mieliin melko hyvin ja syy siihen on tietysti tämä kammottavan alhainen lämpötila ja jatkuvat sateen ropaukset, huh. Juhannusta on siis yleisestä tavasta poiketen jouduttu viettämään sisätiloissa, ja kyllähän se väkisinkin on vaikuttanut tunnelmaan, vaikka ruoka on juhannusruokaa ja ympärillä on läheisiä ihmisiä. Mutta, mutta, olisi mukava jos voisi syödä ulkona auringon lämmössä ja pelailla pihapelejä ja vaan istuskella ja nauttia luonnon kauneudesta, näin ei ollut tänä vuonna. No eipä muuta kuin takkaan tuli ja lueskelua ym mukavaa sisäpuuhaa ja maistuu se ruoka sisälläkin hyvältä, pakko myöntää. Kissoista Into on pysytellyt kotosalla, mutta Nemo on mennyt omia menojaan, käynyt vaan välillä tarkistamassa ruokakupin sisällön, häntä ei ole haitannut kylmyys eikä sade. Taitaa olle vähän reissukatin verta Nemossa, mutta onneksi ei kuitenkaan kovin kaukana seikkaile ja välillä on kiva lepäillä kotona lämpimässä.Sain nimpparikukan entiseltä työkaverilta hauskalla muurahaiskoristeella.Into söpöili aattona mummon ja vaarin mökin pihalla ♥Tänä aamuna meidän välissämme pötkötteli tällainen ihanuus, siis tänäkin aamuna, tämä on nimittäin jokapäiväistä :).


8 kommenttia:

 1. On kyllä ollut kylmä! Varpaat ja sormet kohmeessa - sisälläkin! Aika hurjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, aamulla peiton alta noustessa tuntuu niin viileältä. Ei muuta kun villasukat kehiin, minä kyllä käytänkin niitä jatkuvasti ;)

   Poista
 2. Tuntuu niin epäreilulta nämä säät, kylmyys leikkaa paljon iloa kesästä. Nerokin viilettää mennä ulkona säässä kuin säässä, välillä ilmestyy märkä katti ruokakupille tai viereen köllimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, eihän tässä voi muuta kuin toivoa lämpenemistä ja aurinkoa.

   Poista
 3. Tänäänkin on lähes koko päivän satanut, murr. Ainakin on hyvä syy käpertyä viltin alle lukemaan kirjaa.

  Into on kyllä melkoinen söpöilijä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä meillä satoi tänään vasta illalla, ihme. Yritä nauttia lomastasi vaikka sitten viltin alla hyvän kirjan kanssa.
   Into on ♥

   Poista
 4. Suomen kesä, kylmä ja vähän luminen

  VastaaPoista