lauantai 14. kesäkuuta 2014

markkinamatka...Kolean ja harmaan sään vallitessa päätimme tänään lähteä maakuntakierrokselle. Saattoi tähän vähän vaikuttaa sekin että viikolla varasin lähikunnan puoti/kirppikseltä kattokoukuston ja lupasin tulla lauantaina hakemaan..., mutta siitä lisää myöhemmin kunhan se löytää paikkansa. Joka tapauksessa samassa pitäjässä oli myös Makkaramarkkinat juuri tänään ja niimpä meillä onkin nyt pakastimessa aika läjä juhannus"vihanneksia".  Puheena ollesta puodista tein löytöjä: Riihimäen lasin pienen karhupurkin, juuri sopiva eteiseen kolikoille ja ihanan vanhan ison turkoosin emalikattilan terassaille kukka-astiaksi. Kannatti lähteä!
Kun kerran reissun päällä oltiin päätettiin mennä syömään yhteen kummallisimmista paikoista missä koskaan olen ruokailemassa käynyt. Olemme toki käyneet siellä ennenkin, mutta emme vuosiin. Niimpä ajelimme kauniissa maisemissa, joskin melko harmaassa säässä asutuksen ulkopuolelle metsän keskelle ravintolaan joka on kuuluisa ruoka-annoksistaan ja juomavalikoimastaan. Ja vaikka paikka oli vasta auennut noin 15 minuuttia aiemmin, oli parkkipaikalla jo 10 autoa. Ei tullut pettymystä tälläkään kerralla, ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi ( lautasellekin jäi..) ja palvelu pelasi.
Kotimatkalla poikettiin vielä ostamassa pari tuolia uudelle terassille. Kaikkinensa oikein hyvä päivä ja siitä uupuneena miehenpuolisko jo vetelee päiväunosia. Taidanpa kömpiä itsekin petiin, jos en nyt ihan nukkumaan niin lukemaan iltapäivälehteä.
Kissatkin pötköttlevät sisällä lämpimässä, mutta vielä keskiviikkoiltana Into kieriskeli onnellisena (ja kuivana) pihalla.


Tämän ihanan ruusun sain töissä pieneltä eskariin lähtijältä viimeisenä hoitopäivänä ♥

6 kommenttia:

 1. Hauskoja tekstejä! Missä päin maata ravintola sijaitsee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LieneeTammelaa, Forssan ja Karkkilan välimaastossa Liesjärvellä. Kannattaa tehdä retki, sen verran erikoinen paikka Keppana kellari on, myös nettisivut löytyy.

   Poista
 2. Päivä vaikuttaa erittäin onnistuneelta!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Ne vasta osaavatkin nautiskella ja ottaa ilon irti :D

   Poista