torstai 31. heinäkuuta 2014

Heinäkuun viimeinen...

"Söisi kattikin kalaa, muttei kastaisi käpäläänsä."
sanonta


Huomenna alkaa elokuu. Vuosi on siis jo reilusti puolessa välissä, päiviä jäljellä 153, mutta vielä tässä on kesää ja vuotta jäljellä.. Elokuun illat ovat mielestäni pehmoisia ja tummia ja jos täydenkuun aikaan sattuu olemaan lämmintä, niin mikään ei ole mukavampaa kuin istua ulkona nautiskelemassa.
Varoituksista huolimatta säästyimme myrskyltä tänään, vettä kyllä ropautti jonkun verran, tänäänkin. Eilen ukkosti ja luonto ja puutarhat ovat nyt saaneet reilusti vettä niskaansa. Yritin eilen valokuvata salamoita, mutta eipä onnistunut. Täytyy yrittää toiste uudestaan. Eilisen jyrinöitä kuunnellessani tuli mieleeni se kuinka koirat, ainakin useimmat, pelkäävät ukkosta ja Nemo se vaan  makoili terassilla unten mailla eikä ollut millänsäkään ja Into taas seikkaili jossain ulkona ja tuli kotiin vasta ukkosen mentyä ohi. Kissat taitavat olla kovahermoisempia kuin haukkuvat ystävämme.


Lukuvuorossa:
Lee Child: Etsintäkuulutettu, Bookwell 2013, kirjastosta

10 kommenttia:

 1. Pepsi: Te olette kaverit rohkeita!! Minä menin päiväpeiton alle piiloon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan kato totuttu kaikenlaiseen, täällähän alkaa kohta paukkua kun metsästyskausi alkaa ensi kuussa sorsienmetsästyksellä, sitte tulee kyyhkyset ja hirvet ja kauriit. Mut totta puhuen sillon on kyllä parempi olla kotinurkissa tai sisällä, ei se mitään kivaa oo. t:Into ja Nemo

   Poista
 2. Ukkonen ei herättänyt meilläkään mitään reaktioita, molemmat veti Zzzzetaa :)
  Onpas kauniit kukkakuvat, ja kissa tiätty!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Hyvä, ettei ukkonen pelota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Nämä maalaiskollit on tällaisia ;)

   Poista
 4. Suloisia kuvia. Kissat osaavat suhtautua rennosti ukkoseenkin. Nero ei ole koskaan sisällä ukonilmalla tai myrskyllä, se etsii paremman turvapaikan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kissojen toiminta taitaa olla tässäkin asiassa vaistomaista :)

   Poista