sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Suvisunnuntai....

"Jos kissasi putoaa puusta, mene sisälle nauramaan."
Patricia Hitchcock

Tänään on ollut ihana kesäpäivä ♥. Nukuttiin pitkään, juotiin aamukahvit ulkona ja sitten kun oli herätty kunnolla aloitettiin mattojen pesuhommat. Miten se muka aina onkin niin iso juttu, kun ei se oikeesti ole, muutaman maton pesee aikas nopeesti. Ilma oli niin upea, kuuma ja tuulinen että tänään pestyt matot ovat lähes kuivia ja homma jatkuu huomenna, ei uskalla jättää myöhemmäksi, jos sää vaikka muuttuu... Tänään kyllä nautittiin muutenkin  täpöllä ulkona olosta; kokattiin, syötiin, nautittiin auringosta, lueskeltiin ja päikkäritkin tuli otettua,  kaiken kruunasi mökkisauna illansuussa. Ja kissat pyörivät mukana kaikissa puuhissa, mökkisaunallekin molemmat tulivat mukaan.
Eilen oltiin raveissa. Kokemus oli mielenkiintoinen, mutta mutta, ensinnäkin pitäisi tietää jotain kisan kulusta ja niistä komeista eläimistä jotka harja hulmuten juoksivat ohi, enhän minä tiennyt mitä katsoa, onneksi oli asiantuntijat mukana. Toisekseen, olen vähän herkkä eläinten käytölle ihmisten viihteenä ja rahapelin osana, ei siis ollut ihan mun juttu, mutta seura oli kivaa ja  meillä oli kuumuudesta huolimatta mukava iltapäivä ja elämäni parhaat paistetut muikut söin eilen, nam ♥.Lukuvuorossa:
Jonas Jonassson, Lukutaidoton joka osasi laskea, Wsoy 2014, kirjastosta


4 kommenttia:

 1. Arg, mulla on kaikki matot pesemättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, mulla on kaikki ikkunat edelleen pesemättä...

   Poista
 2. Nyt olisi paras sää pestä mattoja, mutta vielä ei ehdi. Kissat jaksavat kuumallakin touhuta mukana? Meidän prinssi vetää lonkkaa aurinkotuolissa, piian puuhat eivät kiinnosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt matot pesty, omat ja äidin. Eilen vielä kollit pyörivät mukana, tänään onkin sitten vetäydytty viileään pöpelikköön siestalle ;).

   Poista