tiistai 20. tammikuuta 2015

Vihreää keskelle talvea...

"Erehtyminen on inhimillistä, kehrääminen on kissimillistä."
- tuntematon -

Perjantaina ostin itselleni tulppaaninipun marketista. Sunnuntaina eräs söpö vihreän perään kovasti oleva kissaherra söi niistä lehdet tai ainakin pureskeli ne reikäisiksi ja lössöiksi... Kissanruohoa on kokeiltu, mutta se ei  kiinnosta muutaman puraisun jälkeen. Rucola maistui kerran, ei enää toisella kerralla ja nyt tulppaanin rouskuttelun lomaan yritin tarjota salaattia, mutta se läimäistiin nopeasti sohvan alle. No, ystävä kävi kylässä ja toi tuliaisiksi, viherongelmasta tietämättä, Nelson Gardenin idätysastian ja monta pussillista siemeniä. Siltä seisomalta laitoin vettä astiaan ja siemenet ritilälle ja suihkuttelin, ja tänään siellä on jo ituja! Kohta saan vihreää leivälle ja toivon että Nemokin tykkää, niin saadaan se ongelma hoidettua. Tulppaaniepisodin aikaan Into katseli ihmetellen mitä tapahtuu kun Nemo rouskutteli jotain pöydällä ja mamma ajoi pois ja sama taas alusta. Kun Nemo oli häipynyt piti Inton mennä katsomaan mitä herkkua siellä oikein oli, mutta eipä kinnostanut mokomat tulppaanit vanhaa herraa, vähän hän haisteli ja lähti pois. Vanhuus ja viisaus...
Kissa-aiheisia tavaroita yms on kummasti kerääntynyt vuosien varrella, olen ollut huomaavinani samaa muillakin kissallisilla. Olen jo jonkun aikaa karsinut pois liikoja kissajuttuja, mutta jotain on edelleen ja uusia ihanuuksia tulee jostain kumman syystä. 


Ne pariin kertaan pureskellut...

Joululahja ystävältä

Tuulikaapissa

Idätysastia jota vartioi mummoni tekemä akan kuvatus

Iltapäivätunnelmaa, pellin varresta roikkuu kissa...

Ystävältä saatu liitutaulu johon kirjoittelen mitä sattuu...

Hyvää viikkoa itse kullekin!8 kommenttia:

 1. Emäntä: Tylsä tuo bloggeri, kun se ei nyt näytä kenellä on uusia blogitekstejä. Mutta löysinpäs teidät! Kiva tuo idätysastia. Toivottavasti sen herkut maistuisivat että saisit itse nauttia tulppaaneista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon huomannu saman, ei näy ei :(.
   Nemolla on sama ongelma aina talvella, eiköhän tästä taas selvitä.

   Poista
 2. Ootko kokeillut maissia? Se maistuu hyvin ainakin meidän kissoille. Mutta nehän toki syövät vehnäorastakin...http://justkittying-melike.blogspot.fi/2014/05/kissanruoho.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, täytyy kokeilla :).

   Poista
  2. Se maissi on vähän makeampi ruoho, niin kissat yleensä tykkää...Maissin kasvatukseen kelpaa mainiosti ikivanhat kaapin takaosaan hautautuneet popparinjyvät :)

   Poista
  3. Hitto, taisin heittää roskiin ne vanhat jyvät... ;)

   Poista
 3. Tulppaanit ♥. Meillä on kaksi yli-innokasta kattilaa ja mitään kukkia/viherkasveja ei voi jättää pidemmäksi aikaa pöydälle.

  Kurahousuton aika on päiväkodintädille juhlaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä ihana tulppaaniaika ♥. Itusista alkaa jo pian saada syötävää, katsotaan maistuuko Nemolle.
   Kyllä, kurahousuton aika on juhlaa sekä pikku ihmisille että meille ;)

   Poista