tiistai 23. heinäkuuta 2013

Bilnäs ja Tammisaari

"Kissat pitävät kalasta, mutta eivät halua kastella tassujaan."
kiinalainen sanonta


Tänään oli mukava päivä, päätettin tehdä jo perinteeksi muodostunut retki Länsi-Uudellemaalle, Bilnäsin ruukkiin ja Tammisaareen.
Bilnäsissähän on pakko käydä ihanassa Rakennusapteekissa.Vaikka emme vanhassa vanhassa talossa(vain 20 vuotta ja risat) asukkaan, täältä löytyy aina jotain pientä mukavaa kotiin tuliaisiksi.
Näin siis tänäänkin. Wc:n ja saunan oviin emaliset vanhanaikaiset kyltit ja talon ulkoseinään numero 90 raudasta taottuna, me like.
Puutarhapuodissakin olisi vaikka sun mitä, mutta tällä kertaa ostin vain itselleni italialaista tapenadetahnaa, meillä kun muut eivät tykkää oliiveista. Ihasteltiin vielä kuinka virolaiset(!) rakennusmiehet restauroivat vanhaa ruukin rakennusta kauniiksi hotelliksi, käytiin antiikkikaupassa (en ostanut mitään) ja kaffeilla ja ah niin tuoreilla pullilla kesäkahviossa.
Matka jatkui Tammisaareen ja ensimmäiseksi tietysti mentiin syömään, mihinkäs muuallekaan kuin torin laidan kiinalaiseen ravintolaan ja ruoka se vaan taas oli niin hyvää. Käveleskeltiin vatsan laskemiseksi puutalokortteleissa ja istuttiin rannalla ihaillen merta, kauniita kuviakin mielestäni taas napsin. Sitten suunnattiinkin jo kotihin päin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti