lauantai 20. heinäkuuta 2013

"Perjantai...", oli eilen

"Olin kuullut, että kissojen koulutus on vaikeaa. Ei se ole. Minun kissani koulutti minut kahdessa päivässä."
Bill Dana

Aurinkoinen, tuulinen, kolea lauantai. Onnen omiaan lakanapyykille ja autojen katselulle, miehellä nimittäin jonkin asteinen autokuume. Ja, suoraan sanottuna, jos en olisi ollut mukana, meillä olisi nyt uusi-vanha auto. On ne myyjät niiiin taitavia: käykää kokeilemassa, käydäänpä sisällä katsomassa talvirenkaat, katsotaanpa ihan pikaisesti rahoitusta, ja huh, voitte ajaa sen saman tien kotiin. Onneksi minä pystyn sanomaan ei, tapahtuu liian nopeasti, tultiin vain katsomaan. Joten lopputulos: vanhat autot, mukava ajelu maakunnan kautta kotiin. Ajeltiin Palojoen kautta ja pääsin verestelemään nuoruusmuistoja kesäteatterissa Seisemän veljeksen esityksissä Männistön muorin Venlana. Oi niitä aikoja, tunnelma oli edelleen sama <3.
Aamukin oli mukava, kissat tuli sisälle ja molemmat meidän sänkyyn nukkumaan. Mulla oli kuuma kissa kummallakin puolella kroppaa, pikkusen kyllä meinas ahistaa.
Maalaushommiakin on tehty, muttei kotona. Äidin synttärilahja tuli lopulta valmiiksi, kaunis vaaleasävyinen lasiveranta uusine verhoineen.
Kirjoja olen lukenut ihan ahmimalla, tällä hetkellä luen Dan Brownin Infernoa. Aika pelottava skenaario maapallon tulevaisuudesta tai itse asiassa nyky hetkestä, liikakansoitus ja sen tuomat ongelmat. Kuinka kauan tätä voi jatkua, pelottaa ajatella ettää loppu voi tulla yllättävänkin pian.

Mutta nyt lisää leppeän lauantain viettoa; saunaa, pitsaa, oleilua vaan. Aaahhh!!

Ei ollut ennen Taaborin vuorella katettua katsomoa, ei.

Rakennukset on samat

Hurjia, kauniita pilviä

Peto häkissään eli Into pyykkikorissaEi kommentteja:

Lähetä kommentti