lauantai 6. heinäkuuta 2013

Lauantai

"Ylpeä, notkea, liikkuva. Nämä kolme adjektiivia voivat kuvailla vain yhtä asiaa: kissaa."
Jeff Corwin

Olen pikkuhiljaa kokoillut voimiani takaisin, mutta edelleen hiki valuu, suorastaan roiskuu, kun vähänkin joutuu ponnistelemaaan.Vatsataudin ja sen jälkeisen ruokahaluttomuuden positiivinen puoli on se että paino on pudonnut jokusen kilon ;). Tänään  päätin vihdoin viimein putsailla kukkapenkkejä kaiken maailman rikkaruohoista ja jo kukkineista kukkavarsista.Hiki roiskui ja sitten iskivät ne vihon viimeiset pikku elukat jotka pörrää ympärillä ja tunkee joka aukkoon ja haukkaa palasen mennessään, murrr. No, tänään siis sellaista. Eilen maalasin terassin oven sisäpuolelta pohjamaalilla, ompa sitten huomenna mukava jatkaa puoliskon kanssa yhteistä projektia.
Olen myös lueskellut, viimeksi sain loppuun Sari Luhtasen Murusia kirjan. Tämä chick-lit (googleta, niin minäkin tein) tyylilajiin kuuluva romaani oli hauska ja kepeä kesälomakirja.
Kirjassa on myös paljon reseptejä ja kuvauksia herkullisista ruoka annoksista, vähän romantiikan muruja ja kyyneleet silmiin saavia herkistelyjä. Tykkäsin ja aion etsiä tämän kirjailijan muutkin kirjat kesälukemisekseni.

Viikonloppuja ystävät!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti