torstai 29. elokuuta 2013

Kotona taas...

"Kun leikin kissani kanssa, mietin hauskuutanko minä sitä enemmän kuin se minua."
Michel de Montaigne

Mökkiloma on tältä vuodelta ohi, kotosalla ollaan. Kuten olen ennenkin sanonut: on kiva lähteä reissuun, mutta mukava tulla taas kotiin. Ja kyllä se oma sänky vaan on paras, vaikka ihan hyvin nukuin reissussakin, joka päivä tuonne yhdeksään, kymmeneen... pitänee alkaa harjoitella aikaisemmin heräämistä ja huomenna onkin pakko sillä hammaskuvaukseen tieni vie ja melko aikaisin. 
Lomasää oli ihan huippuluokkaa, aurinko paistoi joka päivä ja lämmintäkin riitti ihan kesä lukemiin. Yhtenä päivänä lueskeltiin rannalla kolmisen tuntia ja illalla huomasin että nahka oli vähän kärähtänyt, siis nyt melkein syyskuussa! Ei kuitenkaan pahasti, aamuun mennessä punoitus oli jo tasoittunut.Toisena päivänä pelattiin kierros minigolfia ja lyötiin veto, että se joka voittaa tarjoaa juomat alueen ravitsemusliikkeessä. Kuinka ollakaan, minä voitin ja seuraavana päivänä lunastin voittoni ;). Tuli luettua muutama kirja, ihan perinteistä  lomalukemista eli dekkareita joista vallankin yksi oli uusi mukava tuttavuus, ranskalaisen maalaiskylän poliisista kertova murhajuttu maustettuna hyvällä ranskalaisella ruualla ja viinillä. Kyllä maistui :).
Lähikaupungissa poikettiin yhtenä päivänä vähän shoppailemassa, siellä kun oli mukavia tehtaanmyymälöitä ja tietysti täydennettiin ruoka- ja juomavarastoja. Samalla reissulla syötiin kebabit, eipä tarvinnut laitella mitään itse. 
Maisemat olivat yhtä kauniita kuin ennenkin. 
Kissoja oli tietysti ikävä, vaikka tiesin että ne ovat hyvässä hoidossa. Into ilmestyi heti kun ajettiin kotipihaan, Nemoa ei ole vielä näkynyt, toivottavasti ilmaantuu pian tai mamman on lähdettävä etsimään....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti