perjantai 11. lokakuuta 2013

ja taas perjantai!

"Kissaton koti on kuin kalaton akvaario."
Jean-Luis Hue

No niin, nyt työt on vähäksi ,eikä oikeastaan niin vähäksikään, aikaa tehty. Maanantaina pidän vuosilomapäivän ja siitä eteenpäin aina tammikuulle asti olen sitten sairauslomalla. Tiistaina menen sairaalaan ja toivottavasti viikon päästä olen taas jo kotona, siis perjantaina.

Tänään ollaan töissä lasten kanssa ulkoiltu oikein urakalla ihanassa auringon paisteessa, mutta kyllä iltapäivällä jo huomasi että tuulee pohjoisesta, alkoi tulla vilu kahden tunnin jälkeen... No, kotiuduttuani laitoin takkaan tulen (ja pesukoneen päälle ja ruoan uuniin) ja pian aion majoittua sohvan nurkkaan torkkupeiton ja kuumajuomamukin kanssa, enköhän lämpene. Flunssan sain muuten torjuttua, mutta kyllä troppasinkin! C-vitamiinia, valkosipulia, nenähuuhteluita, kuumia juomia yms, mutta tuntui tehoavan.

Edelleen olen ihaillut upeita luonnon värejä, ihan uskomattomia sävyjä! Työmatkan varrella eräällä pellolla on majaillut koko viikon valtava parvi joutsenia, pian varmaan lähtevät pitkälle matkalleen kohti etelää, onnelliset!

Viikonloppuja ystävät!


Sain kukkia yhdeltä pieneltä pojalta ja kynttilöitä & suklaata toipumiseen :))5 kommenttia:

 1. Täältähän löytyi kiva blogi ihanine kuvineen ja kissarunoineen !
  En vielä kokonaan lukenut kaikkia listauksia mutta luen kyllä :)
  Naukulasta tänne tupsahdin..
  Ai niin , taidetaan olla samalla alalla töissä.
  Mukavaa viikonloppua , pysy terveenä.
  T. Leena , kolmen kissapojan mamma ( kuvia muuten Helmin blogissa...viiksihaaste...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne. Mäkin olen Naukulan kautta löytänyt jo monta uutta tuttavuutta. Meidän ala on mukava :). Viikonloppuja myös teille!

   Poista
 2. Mukavaa ja värikästä viikonloppua sinne! Toivottavasti tiistai ei vielä pyöri päässä liikaa.

  VastaaPoista
 3. Yritän tietoisesti välttää tiistain ajattelua toistaiseksi. Tosin yöllä kun heräilen, kyllä se jostain syystä pompsahtaa mieleen, mutta siitähän pääsee kun lukee vähän aikaa hyvää kirjaa ;).

  VastaaPoista