lauantai 5. lokakuuta 2013

samedi

"Kissat ovat todellisia narsisteja. Sen voi päätellä niiden siistiytymiseen käyttämästä ajasta."
James Gorman

Tänään puuhasteltiin pihalla, nostin viimeiset oman maan perunat ja keräsin vähän oreganoa ja syysastereita, leikattiin alas muutama norjanangervo- ja  tatar pensas ja mies kaatoi kelopuun kotirinteestä. Mukana puuhissa oli Into, leikki norjanangervon oksien seassa ja välillä jahtasi tuulen mukana pyöriviä lehtiä. Vähän myöhemmin kun Nemokin tulki ulos, Into vetäytyi ylhäiseen yksinäisyyteensä, eihän nyt Käpälämäen kingi voi leikkiä kissaveljensä kanssa.
Pihapuuhien jälkeen lähdimme kaupoille ja mieheni vei minut syömään ulos. Nyt on siis vatsa pullollaan kun tietysti piti ahtaa noutopöydästä vähän kaikkea...mutta hyvää oli. Matkoilla ihastelin syksyistä luontoa, sen kauniita pehmeitä värejä. Mielestäni puidut sänkipellot ovat niin kauniita kun aurinko paistaa ja luo varjojen leikkiä ja taustalla on lehtipuut syysväreissään, syksyllä mieli lepää kauniissa maisemissa.
Kävimme myös kirjastossa, pari kirjaa löysin uutuushyllystä ja kahdeksan kirjaa laitettiin varaukseen, varaudun näet jo sairauslomaa varten: en ehkä itse ihan pian pääse kirjastoon joten mies voi käydä hakemassa varauksiani.
Seuraavaksi taidan syventyä iltapäivälehteen ja sen ristikoihin (salainen paheeni) ja ehkä pikku päikkäritkin voisi olla paikallaan. Illemmalla saunotaan ja nautitaan tavallisesta koti-illasta.


2 kommenttia:

  1. Ei tuo mikään kovin suuri pahe ole, tuo ristikkojen tekeminen!

    VastaaPoista
  2. No eipä kai, pahempiakin voisi olla ;).

    VastaaPoista