sunnuntai 13. lokakuuta 2013

kaksi

"Paikkoja, joista kissaa kannattaa etsiä: kirjahyllystä kirjojen takaa, mistä tahansa kaapista, jonka ovi on liian kapea kissan mahtua sisään, minkä tahansa puhtaan päältä, kaiken kissalle liian matalan alta sekä pianon sisältä."
Roseanne Ambrose-Brown

Taas on nautittu kauniista päivästä. Käytiin istuttamassa kanervat haudoille ja kynttilätkin laitettiin jo vähän etukäteen. Omalla pihalla kuvailin kaikkea kaunista ja mietin koska mahdan taas päästä sinne kuljeskelemaan....

Kissan kiekura sohvalla, Nemo.
4 kommenttia:

 1. Ihanat kissat !
  Kissat sitten hoitavat polvipotilasta ja paraneminen sujuu hyvin.
  Meillä ainakin kissat kovasti hoitavat kipeää miestä ( poikien "pappaa".. ei ole vielä pappa iässä , muttä hän pojille pappa ja minä olen mamma) ollen pappan vieressä, asettaen tassunsa kipeän jalan päälle,Papu- kissa mätkähtää kävellessä jalan päälle ja kovasti pöristään ja nuollaan kipeitä paikkoja.
  Hieno kuva torvijäkälästä !
  Mielenrauhaa sinulle !

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Uskon ja luotan kissojen parantavaan vaikutukseen, mikään ei auta niin hyvin kuin sylissä kehräävä kissa :). Me ollaan myös kissapojille mamma ja pappa. Tykkään kuvata makrolla noita lähikuvia kasveista ja joskus onnistuu :). Mukavaa viikonalkua teille!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Kissoista ja kasveista. Tsemppiä myös huomiselle. Hyvin se menee, usko vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihanaa tsemppiä ja kannustusta, lämmittää sydäntä <3.

   Poista