keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Tihkua ja toivoa

"Olen tutkinut monia filosofeja ja monia kissoja. Kissojen viisaus on äärettömän ylivertaista."
Hippolyte Taine

Olen viettänyt hiljaiseloa lähinnä sängyssä, sillä jalka on vielä niin turvoksissa ettei oikein taivu istumiseen muualla. Mutta tänään, kun miehelläni on vapaapäivä, pääsin jo vähän ulkoilemaan. Voi miten ihanaa oli hengitää raikasta ja kosteaa ulkoilmaa! Ja vähän köpötelläkin edes sun takas, välillä istuin katselemassa kun mies haravoi ;). Vaikka sää ei näytä kovin houkuttelevalle, oli se ihan paras tähän minun pieneen "irtiottooni". Nyt voin taas tyytyväisenä naatiskella sisällä olostakin.

Miltei salavihkaa mieleen on hiipinyt mielikuvia joulusta, liekö syynä nuo nyt jo edesmenneet pikkupakkaset ja huurre nurmikoilla. Joka tapauksessa eilen piipahtelin ihanien nettikauppojen joulutarjontaa vakoilemassa ja tänään posti toi tullessaan kirjakerhon lehden joulutarjouksineen. Tänä vuonna minulla on ainakin aikaa uppoutua joulun maailmaan ihan rauhassa, ihanaa! Nyt alkaa jo löytyä positiivisia asioita tähän kotona kököttämiseen!



Harmittaa kun valokuvaus on nyt katkolla sattuneesta syystä, keppien ja kameran kanssa koikkelehtiminen on näet vähän hankalaa...joten joudun käyttämään "vanhoja" kuvia.

4 kommenttia:

  1. Kyllä vanhatkin kuvat kelpaavat! Oikein hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhojen kuvien kanssa on vain se vaikeus, ettei muista mitä on jo käyttänyt...

      Poista
  2. Karvanen muru on vallan kovin ihana ja murean näköinen <3

    VastaaPoista