torstai 6. helmikuuta 2014

hyväksi havaittu...

"A dog is prose, a cat is poem."
J.Burden

Tänään oli jännä päivä, minulla oli polvileikkauksen jälkeinen kontrolli. Vähän jännitti sillä polvi naksuu ja iho on tunnoton n. kämmenen kokoiselta alueelta, pelkäsin olenko sittenkään vielä työkykyinen. Nyt on huolet pois, kaikki oli oikein hyvin, naksuminen ja tunnottomuuskin kuuluvat asiaan. Tunnottomuus kuulemma häviää pikkuhiljaa, sekin olisi kyllä ollut kiva tietää jo aikaisemmin, olen turhaan pähkäillyt ja välillä yöunetkin menettänyt. Vuoden päästä menen taas ja silloin katsotaan toisen polven tilanne, joka myös näyttää aika huonolta. Mutta nyt olen iloisella mielellä ja kuin sen kunniaksi aurinkokin on tänään näyttäytynyt ja ilma on ollut melkein keväinen!!
         Intoa lähikuvassa: karvaiset anturat ja suu hiukan raollaan syvässä unessa.


                                                         

                                                                 Nemon profiiliLukuvuorossa
Anne Enright, Unohdettu valssi, Otava 2012, lainakirja

10 kommenttia:

 1. Hienoa, että kaikki on kunnossa! Into ja Nemo ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ensi viikon vielä nautiskelen kotona ja sitten töihin! Kissat :))

   Poista
 2. Noin suuret operaatiot kestävät varmasti kauan parantua lopullisesti. Into seikkailee onnellisena unimaailmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eräs kohtalotoveri sanoi että vuoden kesti toipua, mutta yksilöllistähän se tietysti on. Kissojen tapaan Into on loistava nukkuja ja näyttää nauttivan siitä :D.

   Poista
 3. Ai että noita tassuja ♡
  Ja toipumisia ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Into on matalaa, isotassuista kissatyyppiä, ties mitä rotu sekoituksia siinä onkaan, loistava coctail joka tapauksessa :)). Kiitos, voitolla ollaan!

   Poista
 4. Hieno, että toipuminen edistyy -kärsivällisyyttä!
  Into on kertakaikkisen suloisen näköinen ♥. Nemolla taitaa olla tirppabongaus kesken :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä tässä on kärsivällisyyttä koeteltu, mutta melko normaalia elämää jo eletään. Into on Into ja Nemo tarkkana kuin porkkana ;)).

  VastaaPoista
 6. Olen kuullut , että vuoden verran operaatioista menisi toipumiseen..siis niin että esim just. tunnottomuutta, särkyä olisi normaalia. Ainakin itsellä näin on ollu ranteenleikkauksen ja olkapään leikkauksen kohdalla . Saahan hermot kyytiä kun paikkoja sorkitaan.
  Voi...Inton nenu on niin suukotettavan söpö ♡ Nukkuvan kissan suukku on niin söpö myös ♡ Kuorsaako Into ? Meillä Onni tuhisee ja kuorsaa..nytkin kuuluu tuhinaa kun on kiepauttanut itsensä oman koriin nukkumaan ( vaaleanpunainen monitoimikori).
  Mukavaa viimeistä sairaslomaviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Into ei kuorsaa, mutta Nemo sen sijaan kyllä. Kissat on kyllä ihania kun ne aina löytää itselleen sopivan korin tai laatikon. Terkkuja kissoille!

   Poista