perjantai 28. helmikuuta 2014

loput helmikuusta...

"Cats are designated friends."
-Norman Corwin-

Helmikuun viimeinen päivä, Kalevalan päivä ja mieheni syntymäpäivä. Sankari tulee iltavuorosta  yhdeksältä kotiin  missä odottaa katkarapusalaatti, mansikkakermakakka ja sauna, niin ja tietysti minä. Mielestäni setti on  oikein hyvä syntymäpäiväsankarille joka ei täytä pyöreitä ja jolla on huomenna työpäivä. Työviikko on ollut hektistä lomien/sijaisten ja vatsataudin pyöritystä, mutta selvisin siitä ja , ainakin toistaiseksi, terveenä. Huomenna on vielä muutaman tunnin  koulutus ja sitten koittaa varsinainen vapaa viikonloppu.
Kissapojat tuntuu olevan vähän sotajalalla keskenään, ovat kai olleet liikaa kahden kesken kotosalla. Nyt ainakin näyttää siltä että kevätriemun lisäksi ollaan aina vastakkain tullessa nokkapokkaa , tassut kopsahtaa nopsaa toisen otsaan. Ja minunkin silittely-yrityksiäni väistellään, olenhan tietysti petturi kun vaan häivyn aamuisin ja kun tulen kotiin on aina jotain "muka" tärkeää tekemistä ennen kuin ehdin antamaan aikaani mamman rakkaille kisuille ♥.

Kesää odotellessa....Mukavaa viikonloppua ♥

6 kommenttia:

 1. Heiii, ollaan samiksii. Melkein. Munkin miehellä on tänään synttärit. Paitsi että oikeesti sen synttärit on 29.2. mutta kolme neljästä vuodesta me juhlitaan niitä aina just 28.2. Mukavaa iltaa ja toivotaan että kissatkin siitä rauhoittuvat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas sattui! Tuo on aika hauska tilanne että on synttärit joka neljäs vuosi :)). Into onkin jo hakeutunut syliterapiaan, Nemo mököttää yläkerrassa tai sitten nukkuu siellä onnellisena omassa rauhassaan ;). Mukavaa illan jatkoa teillekin!

   Poista
 2. Myöhästyneet onnittelut sinne teille! Taitaa olla teillä pojilla kevättä rinnassa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan, sankari juhlii tänään keilailun yms merkeissä työporukassa. Pojat ovat tosiaan hiukan villeinä :).

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet onnittelut sankarille :)
  Ihanan kesäiset kuvat ja tuo kesäkimppu on kaunis ♥.

  VastaaPoista