torstai 13. helmikuuta 2014

ohi on...

"Blessed are those who love cats, for they shall never be lonely."
Unknown

Remontti on siis tällä erää ohi; pesuhuone on valmis ja saunan puoli jätetään suosiolla myöhemmäksi. Vaan oli se melkoinen rypistys, tiistaina tyhjennys ja katon maalaus, keskiviikkona uusien kaappien asennus ja täyttö ja tänään vielä maalasin ikkunan puitteet. Mutta kyllä nyt on niin mukavan kaunista ja vaaleaa ja ennen kaikkea siistiä kun sain sen tavara röykkiön pois tasolta (joka siis myös poistettiin). Saunan käsittely vahalla ja muilla litkuilla jätetään johonkin viikonloppuun, sillä nämä viimeiset lomapäivät yritetään keskittyä lomailuun. Esimerkiksi nyt miehellä on jääkiekon kisakatsomo ja minä pyörin blogistaniassa, mutta eiköhän me vielä jotain  yhteistäkin keksitä, voisi mennä leffaan tai jotain.
Ulkona on keväinen ilma, aurinko paistaa ja linnut sirkuttavat. Taidanpa ottaa kameran ja lähteä pihalle, jos vaikka kissapojat lähtisi kaveriksi. Ovat muuten ilmeisesti taas vakuuttuneet että kotona ollaan, ei tarvitse koko ajan kyljessä kiehnätä, mutta syliin Into kyllä tullut melko usein ja sehän on vaan mukavaa meille molemmille.
Laitan vielä muutaman Tallinnan kuvan, en itse koskaan väsy ihailemaan niitä kauniita ovia ja kylttejä joita vanhassa kaupungissa on joka puolella.


6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Teilläpä remontti meni nopeasti ohitse -hyvä niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Nyt voi taas suunnitella uutta kun tämä on tehty ;).

   Poista
 2. Remontit on kauheita. Krooninen remppa-allergia ;) Että onneksi on ohi.
  Aivan ihanat kuvamuistot lahden takaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan remontit kauheita kun koko huusholli on sikin sokin, mutta onneksi vain tilapäisesti. Tallinnasta löytää aina jotain uutta kuvattavaa :)).

   Poista
 3. Itse en ole koskaan käynyt Tallinnassa (öh tätä häpeää). Pitää kyllä asiantila korjata vaikkapa keväällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailmassa ja ihan Suomessakin on vielä paaljon paikkoja joissa olisi kiva käydä, mutta kyllä Tallinnakin on vierailupaikkana mukava ;).

   Poista