lauantai 15. helmikuuta 2014

jälkimainingeissa...

"You will be always lucky if you know how to make friends with a strange cats."
-Colonial American proverb-

Ystävänpäivän saldo; kukkia, lahjoja, antibioottikuuri ja piikki polveen, kaikkinensa kiva päivä vaikka nuo pari viime mainittua vähän vähemmän mukavia. "Vanha" polvi oikuttelee ja kun maanantaina on työhön paluu, katsoin parhaaksi hakea piikin nyt ettei heti tarvitse olla poissa. Ja tietysti kun olen neljän kuukauden ajan ollut terve, niin nyt iski poskiontelontulehdus, mutta sekin hoidossa. Viikonloppu pitää siis viettää levossa...no alkoi kuitenkin tehdä mieli leipoa ja nyt on toka pellillinen korvapuusteja uunissa. Lauantaikahvit tuoreen pullan kera ♥ ja se tuoksu joka täällä leijuu!
Illan saankin nautiskella kissojen kanssa, sillä isä  ja poika menevät lätkämatsiin. Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Ihana ystävä oli leiponut minulle oliivileipää, nam, ja kuinka ollakaan uusi ihana kissamuki muutti meille, ja heti käyttöön tietysti.

Armaaltani sain nämä keväiset tulppaanit ♥

Maistuis varmaan sullekin ;)


4 kommenttia:

 1. Oi. korvapuustit ovat hyviä -varsinkin itsetehdyt ♥. Piikki polveen ei ole kiva asia, ainakin minusta kaikki niveliin suuntautuvat piikit sat-tuu. Siksi käyttäydyn pikkulapsen tavoin ja laitan emla-puudutuslaastarin ja kaikki pääsevät helpommalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan on hyvä idea, ei ole tullut mieleen....eilenkin vasta siinä pritsillä maatessa tuli mieleen että ei hitsi sehän sattuu! Onneksi oli taitava lääkäri, ei sattunut paljon.

   Poista
 2. Leppoisaa lauanti-iltaa sinne! Toivottavasti dropit auttavat.

  VastaaPoista