torstai 5. helmikuuta 2015

Haaste...

"Luontoäiti antoi jalokivensä kissan silmiksi."
- tuntematon -

Sain haasteen Tassulinna blogista. Haaste sisältää viisi kysymystä joihin nyt ajattelin vastata.

1.Minne matkustaisit, jos saisit valita yhden kohteen ihan vapaasti? Matkustaisin uudelleen Islantiin. Marraskuinen matka teki minuun niin suuren vaikutuksen että haluaisin sinne ehdottomasti jatkamaan tutustumista ihmeelliseen luontoon. Ystävä tosin houkuttelee minua lähtemään Liverpooliin Beatles viikolle elokuussa...2.Mitä kuulemasi sana "Miau" kertoo sinulle (ensimmäinen ajatus)?
Miau kertoo minulle että nyt mammaa tarvitaan: hellyyttä, huvia tai hyvinvointia.3.Mikä on lempikukkasi ja miksi?
Ehdottomasti valkovuokko, anemone nemorosa. Ne ovat tavallisia ja niitä on paljon, mutta jokainen yksittäinen kukka on herkän kaunis. Sitä paitsi täällä Käpälämäessä ollaan taas toukokuussa valkovuokkojen saartamina ♥.
4.Mitä teet yleensä tiistaisin klo 19?
Jaa-a, tämä onkin hankalmpi. Ei ole vakisaunapäivä, tv:stä ei tule mitään minulle tärkeää.... tiistaisin klo 19 olen joko blogistaniassa tai fb:ssa tai tiskaan tai luen ja lukiessa on yleensä kissa vieressä tai päällä makaamassa. (Kuva joukukuulta)5.Mikä on ajankohtainen mottosi/ajatelmasi?
Kohti valoa!  Kevättähän tässä kovasti odotellaan, toukokuun ihanaa vihreää ♥En jatka haastettä nyt eteenpäin, mutta kysymyksiin oli hauska vastailla ja etsiä sopivat kuvat mukaan, kiitos Tuijalle Tassulinnaan ♥.

Pakko lisätä vielä yksi kuva...


Pirteää loppuviikkoa!

10 kommenttia:

 1. Tuskin maltan odottaa, että ollaan taas valkovuokkojen saartamia. Nyt ollaan motissa yhden toisen valkoisen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota toista valkoista on kyllä hiukkasen liikaa, katolta pudonneet lumikinokset ylittää jo ikkunan alareunan, tuskin sulaa ilman apua ennen juhannusta pois :(.

   Poista
 2. Sama täällä, tuskin maltan odottaa, että valkovuokot (ynnä sini- ja keltavuokot) kukkivat meidän minimetsässä.
  Mahdottoman ihanat kuvat kissaherroista ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sini- ja valkovuokkoja on meillä runsaasti ihan pihapiirissä luonnonvaraisina ♥
   Kissaherrat kiittää, purnau :)

   Poista
 3. Voi mikä ihanuus kuva tuo viimeinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Into osaa poseerata (silloin kun sattuu haluamaan ;)

   Poista
 4. Tuija: Hyvät vastaukset! Tiistai-illan kertominen olisi aika haasteellinen itsellekin. Ihana tuo vipa kuva! Miksei täällä näe valkovuokkoja metsissä :( Pitäisi vissiin hakea sieltä omaan pihaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija ♥
   Onko valkovuokot sitten enemmän eteläisen suomen juttu, enpä osaa sanoa, meillä on ns. "nurmikko" alueetkin jo lähes kokonaan valkovuokottuneet ;)

   Poista
 5. Kiva postaus, mukavat vastaukset. Ne jäi kuitenkin hieman sivuosaan, koska juutuin taas tuohon aforismiin, joka kauneudessaan jäi ihan päähän soimaan ..

  VastaaPoista