sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Helmikuun hämärää...

"Kissat näyttävät silkkisen, pehmeän ja samettisen ruumiillistumalta, ilman yhtään terävää särmää olemuksessaan. Kissa ovat uneksijoita, joiden filosofia on nukkua ja antaa nukkua."
- Saki -

Niin meni tammikuu ja ollaan jo helmikuussa, onneksi. Jostain syystä nämä vuoden ensimmäiset kuukaudet, varsinkin tammikuu, ovat työläitä minulle. En tahdo saada mitään aikaiseksi, käyn töissä ja hoidan kodin pakolliset puuhat, mutta kaikki muu tekeminen on minimissä. Lukeminenkin, intohimoni, takkuilee.  Luen pari sivua kerrallaan, yhden kirjan lukeminen kestää siis todella pitkään. Käyn lukemassa blogipäivityksiä, mutta kommentointi on jäänyt melko vähiin sekin. Tämä ei ole mikään uusi ilmiö vaan toistuu joka vuosi, pikkuhiljaa pääsen siitä taas vauhtiin kevättä ja valoa kohti. Sitä odotellessa...
Tänään olin ystävän luona myyntikutsuilla. Shown kuitenkin varasti  Wallu niminen kissanuorukainen piileskelemällä pöytäliinan alla ja sieltä räpsimällä ohikulkevia varpaita ja sen jälkeen Wallu löysi kivan piilon esittelijätädin suuresta laukusta missä oli laatikoita... Wallun ja kahden muun kisun touhut toivat mukavan viihteellisen lisän kutsuihin.


Kukkuu, täällä Wallu!

Ulkona helmikuun hämärän sininen hetki, sisällä edelleen tunnelman luojina kynttilät ja valosarjat.

Hilpeää helmikuun alkua lumitöiden merkeissä!

14 kommenttia:

 1. Valo lisääntyy koko ajan ja hiki lentää lumitöitä tehdessä. Ihanaa, että kevät on pian täällä.

  Jaksamista alkaneeseen viikkon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valon lisääntyminen on ihanaa, vaikka nyt kyllä tuntuu että vain lumikinosten korkeus lisääntyy...

   Kiitos Piipe, samoin sinulle.

   Poista
 2. Kiva ettei kutsuista tulleet tylsät! Wallu piti varmasti siitä huolen :-D

  VastaaPoista
 3. Wallun mielestä kutsut olivat ihan varmasti hänen kunniakseen järjestetyt! Ihana tuo talo/valoasetelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wallu kyllä nautti tilanteesta ihan täysillä, toista mieltä olivat talon toiset kissat, luikkivat seinänvierustoita kälkättäviä tätejä pakoillen ;).
   Kiitos :)

   Poista
 4. Talveen kyllästyminen ja väsähtäminen tuntuu niin tutulta! Joka pirskatin vuosi! Mutta lopulta kevät ja valoisat päivät voittavat väsymyksen :)

  Kauniit tunnelmanluojat ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttavaa kuulla että joku muukin tuntee samoin :)
   Kiitos Anna.

   Poista
 5. Ehkä kevätväsymys jo vaivaa. Minä tankkaan ekstra vitamiineja, jotta akku pysyy ladattuna. Lumitöitä, lumitöitä, lumitöitä, lumitöitä.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mitä lienee, mutta onneksi on aina ollut ohimenevää. Ehkä minunkin täytyy turvautua vitamiinipurkkiin. Lukeminen on kyllä taas maittanut, ehkä se on kirjasta kiinni ;).

   Poista
 6. Vitamiineista olen minäkin etsinyt lisä piristystä, tuloksetta=[ Onneksi on vain kuukausi ja auringonpaiste on jo lähellä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna pitäisi auringon pilkistää näilläkin kulmilla, valohoito on parasta tähän "tautiin" ;).

   Poista
 7. Hilpeämpää helmikuuta myös sinne!

  VastaaPoista