keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Joulun loppu ja talven alku...

"Epäonnistumisen ja onnistumisen välinen ero on tehdä jotain melkein oikein ja tehdä jotain aivan oikein."
- Edward Simmons -

Harvoin meillä on ollut joulukuusi loppiaiseen asti, mutta tänä vuonna oli. Olen nauttinut kuuusen valojen tuikkeesta niin että pari viikkoa meni huomaamatta, mutta tänään riisuin kuusen ja viimeiset rippeet joulusta pois, no keittiön kattokoukustoon jäi vielä piparit roikkumaan, eiköhän nekin sieltä syödä parempiin suihin piakkoin.
Nyt sitten odotetaan kevättä...tuntuu kyllä olevan kaukana kun katsoo ulkolämpötilaa, meillä tänään 22,8 astetta pakkasta. Kissat ovat urheasti käyneet ulkona, useita pikavisiittejä jatkuvasti, ikäänkuin eivät sisälle tultuaan enää muistaisi että siellä on niiin kylmä. Itsekin toppasin  päivällä päälleni kaiken mahdollisen ja menin pihalle ottaakseni muutamia kauniita pakkaskuvia, mutta ei siellä kovin montaa minuuttia paljain näpein voinut kameralla tähtäillä enkä saanut edes kissakavereita mukaan, eivät olleet huomaavinaan että tein uloslähtöä. Sisälläkin käytössä on kahdet villasukat ja villatakki kaiken aikaa ja saali tarvittaessa lisänä, tottuukohan tähän ihan äkkiä. 
Piristyksenä pakkasten keskellä meillä on työkavereiden kesken pikkujoulut huomenna, käydään yhdessä syömässä ja sitten leffaan, kivaa tiedossa.Pirtsakkaa viikon jatkoa, koitetaan tarjeta ♥


4 kommenttia:

 1. Minä otin joulukoristeet tänään kuusesta mutta kuusi jätettiin vielä muutamaksi päiväksi sisälle. Eihän kissojen makuvettä voi viedä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli jo unohtunut kuusen kastelu, joten makuvettä ei ollut enää tarjolla ja kuusi jätettiin jalassaan terassille jos vaikka tirpat siitä ilahtuisivat.

   Poista
 2. Juu, koitetaan tarjeta! Aika rohkeita uvat teidän pojat, kun käyvät ulkona edes kääntymässä. Ja sinäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissapojat ovat urheasti ulkoilleet joka päivä pieninä annoksina. Tänään olikin hurjat lukemat; 29 astetta pakkasta hrrr, nyt onneksi jo vähemmän.

   Poista