keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Winter wonderland...

"Tahtoisin toteuttaa suuria ja jaloja asioita, mutta ensisijainen velvollisuuteni on toteuttaa pieniä asioita ikään kuin ne olisivat suuria ja jaloja."
- Helen Keller -

Paukkupakkaset menivät ja lumisateet tulivat, kissojen elämään tuo muutos ei paljon vaikuttanut; sisällä makoilu on edelleen mukavampaa kuin lumessa rämpiminen. Etenkin vanhaherra Into nauttii mieluummin kodin lämmöstä kuin ulkoilun hurmasta.
Töissä sen sijaan pikkuihmiset nauttii täysillä talvesta ja etenkin lumesta. Itsekin huomaa viime viikon sisällä olon jälkeen kuinka mukavaa ulkoilu onkaan, varusteet täytyy tietysti olla kunnossa ja tilasinkin tänään itselleni uudet talviulkoilukengät, vanhat kastuvat eivätkä enää pidä jalkoja lämpiminä. Tänään teimme kyllä töissä kaikille aikuisille lämpöpohjalliset autonlasinsuojasta jossa on toisella puolella alumiinikalvo, saapa nähdä toimiiko... Huomenna minulla on koulutuspäivä joten pääsen testaamaan pohjallisia vasta perjantaina, kerron sitten kuinka kävi.

Mukavaa loppuviikkoa ja kaikesta huolimatta: yritetään nauttia tästäkin vuodenajasta.
10 kommenttia:

 1. Voi että miten ihanat kissat sinulla on! Niin söpöjä.

  VastaaPoista
 2. Ihanaaaaat kuvat Intosta!!!!!! Pus pus Into! - emäntä

  VastaaPoista
 3. Suloiset kuvat ♡ Kunnon talvikengät on tärkeä juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suloiset mallit ♥. Kyllä minä niitä uusia kenkiä jo tänään kaipailin töissä kun vanhat kastui ja tuntui kylmille, ensi viikolla pääsee nautiskelemaan :).

   Poista
 4. Iihanat kuvat! Pikkuihmiset osaavat nauttia hetkestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on tällaiset mallipojat aina (melkein) saatavilla, ei kuvat useinkaan epäonnistu ja jos epäonnistuu se johtuu vain ja ainoastaan kuvaajasta.

   Poista
 5. Minulla jäi Karvapuusti-blogini tauolle, mutta minulla on uusi blogi jossa on hieman laajemmin auihepiiriä, tervetuloa tutustumaan :) http://hetkimajassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jatkat Marru, tulen ilman muuta pistäytymään :).

   Poista