perjantai 15. tammikuuta 2016

Yllätystouhut...

"Elämä ei ole odottamista, toivomista ja haaveilemista, se on tekemistä, olemista ja joksikin tulemista. Se on sitä mitä aiot tehdä sen jälkeen kun olet lukenut tämän."
- Mike Dooley -

Eilinen koulutuspäivä oli hyvä, niin hyvä että olen tänään töissä selittänyt sitä kaikille kuulomatkan päässä oleville ja onneksi myös kiinnostusta riitti. Tuollainen yhdenkin päivän "breikki" normi työviikosta tekee välillä tosi hyvää ja kun aihe vielä saa innostumaan, siitä jää kytemään hyviä asioita jotka kantavat pitkälle.
Tänään töissä oli tilanne sellainen että minä sain yllättäen ottaa pari ylityötuntia ja niin ollen pääsinkin jo puolilta päivin lähtemään kotiin. Mietin miten tuon ylimääräisen ajan käyttäisin; lukisinko loppuun kirjan jota iltaisin jaksan aina muutaman sivun eteenpäin ennen kuin alkaa uni painaa silmiä vai leipoisinko jotain vai olisinko vaan kissojen kanssa..  Sitten sain kuningasidean:
teen tänään siivouksen ja lakanoiden vaihdon jotka olin suunnitellut huomiselle ja sitten voin huomenna nautiskella eli nukkua pitkään tai ainakaan ei ole kiire ylösnousulla ja ulkoilla kisujen kanssa ynnä muuta mukavaa. Kotiin lähdin ajelemaan kukkakaupan kautta, palkitsin itseni jo etukäteen hyvästä työstä ja reippaudesta. Nyt on hommat tehty ja ehdinpä hyvinkin vielä lueskelemaan ja vaikka nokkaunille...

Mukavaa talvista viikonloppua ihan jokaiselle ♥
Nemo ehti ekaksi takan päälle ja Into jäi lattialle nuolemaan näppejään...

4 kommenttia:

 1. Olipa loistopäätös! Nyt vain nautinnollista viikonloppua.
  Voi noita Inton "pikku" näppejä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ja huomenna me naatiskellaan poikain kanssa :).
   Inton nyrkkeilyhanskat ♥

   Poista
 2. Voi mitä kissun nenuja ja varpaita! Tulppnikimppu on kyllä komea, siinä on niin kevättä. Itsekin katselin kaupassa, mutta jätin ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaanit on ihan parasta tähän aikaan vuodesta :)

   Poista