keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Valoa ja loskaa...

"Työpaikalla ajattelet kotiin jääneitä lapsiasi, kotona ajattelet keskeneräisiä töitäsi. Tämä kamppailu raivoaa jatkuvasti sisimmässäsi."
- Golda Meir -

Kun eilen ajelin kotiin puoli viiden maissa, tulin hyvälle tuulelle kun tajusin että oli vielä valoisaa.   Upeaa huomata ihan konkreettisesti päivän pidentyneen, kyllä se kevättä tekee. Pakkasten loppuminen ja suojakelien alkaminen aiheuttaa täällä maaseudun pikkutien varrella asuvalle aina vähän ongelmia, paksussa sohjossa saa olla tarkkana ettei auto karkaa penkkaan tai vauhti lopu kesken ylämäessä, mutta hyvin on siitäkin selvitty. Postia ei ole pariin päivään meidän ja lähinaapurin postilaatikoihin jaettu, jakajat ilmeisesti välttävät huonokuntoista tietä...no piankos tuo sohjo tuosta häviää kun vettä satelee.
Kissat löysivät jo ruohotuppaan kun kävivät kastelemassa varpaitaan ulkona, Nemo onkin  taas levottomana tutkinut kaikki viherkasvini josko niistä olisi pureskeltavaksi...
Kotona on tullut joku kumma vimma siirellä tavaroita ja keväiset matot ja verhot pyörivät mielessä. Siemenluetteloakin olen tutkinut ja unelmoinut omasta pikku kasvihuonesta poimituista makeista tomaateista.

Mukavaa loppuviikkoa ja muistakaa tekin asia jota olen itselleni muistutellut: harmaakin on väri ♥4 kommenttia:

 1. Ransu on samaa mieltä ja muistuttaa, että harmaa on vieläpä kaikkein kaunein väri!
  Ihanat ilmeet pojilla pihakierroksella. Kyllä nyt kelpaa tassutella, kun ei tarvitse astua lumeen koko aikaa.
  Tiellä saa tosiaan olla varovainen, toivottavasti ajot sujuu hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Into komppaa Ransua; harmaa on kaunein ♥
   Kyllä siellä taas selviää ensijärkytyksen hälvettyä ;)

   Poista