maanantai 5. elokuuta 2013

"Monday, monday..."

"Joka tapauksessa haluan kissan. ..Haluan kissan. Haluan kissan nyt. Jos en voi saada pitkiä hiuksia enkä muuta kivaa, voin saada kissan."
Ernest Hemingway

Ja niin sitä mennään taas uutta viikkoa! 
Sunnuntai mennä hurahti hyvässä seurassa, paikallisen urheiluseuran entisiä naisvaliokuntalaisia, retkeillen Uudessakaupungissa, Kustavissa ja Nummi-Pusulassa. Uudenkaupungin kohde oli taidetalo Pilvilinna, Raija Nokkalan ihana satulinna täynnä taidetta yltä ja päältä. Kerrassaan upea paikka, kannattaa poiketa. Pakko mainita vielä ihana kakkupuffetti juomineen, josta vitosella sai maistella erilaisia kakkuja kaffeen tai teen kanssa. Pilvilinnasta ajelimme Kustavin käsityöläiskylään, missä oli monenlaisia pajoja. Voi seurata kuinka käsityöläiset valmistivat tuotteitaan ja tietysti niitä oli myös myynnissä. Oli savipaja, hopeapaja, sepän paja, kynttiläpaja ym ja lampaita ja pupuja ja purtavaakin järjestyi nälkäisille matkalaisille. Pajat sijaitsivat viehättävissä vanhoissa punamultamökeissä ja ympäristö oli kuin pieni saaristolaiskylä. Ja matka jatkui, ajoimme Turun kautta kohti Nummi-Pusulaa ja Kasvihuoneilmiötä. Aikaahan tässä matkatessa meni enemmän kuin olisi uskonutkaan ja niimpä olimme perillä Kasvihuoneilmiössä vasta puolta tuntia ennen sulkemisaikaa. Mutta ehtihän siinä vähän saada tuntumaa mitä kaikkea tuossa ostosparatiisissa olisi mahdollista mukaansa saada, jos vain on paksu lompakko ja tilava auto... Hauska paikka, jonne täytyy ehdottamasti mennä uudelleen, jos ei muuta niin katselemaan.
Aikaa tässä reissatessa vierähti 10 tuntia, mutta hauskaa oli, ja erotessa jo puhuttiin että minnekäs seuraavaksi lähdetään.
Pakko jatkaa vielä sen verran että tänään herkuttelimme kanttarellisoosilla kera oman maan perunoiden, nam...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti