perjantai 2. elokuuta 2013

"Perjantai, perjantai..." radio Novan tyyliin!

"Kissa ei ikinä vaaranna suosiotasi haukkumalla kolmelta aamulla. Se ei käy postinkantajan kimppuun eikä syö verhoja. Se saattaa kiivetä verhoihin vain katsomaan, miltä huone näyttää katosta katsottuna."
Helen Powers

Kehtaisikohan sanoa että työviikko takana ja viikon lähempänä lomaa... ;) Ei sillä että työssäolo ei kiinnostaisi,kauden alku on aina ihan parasta aikaa: suunnitelmat ovat valmiina ja odottavat toteutusta. Ja on mukava nähdä taas lapsoset, kehityksen määrä on valtava!

Kotosalla maalausurakka lähenee loppua (olen tainnut sanoa näin jo monen monta kertaa, anteeksi), tuulikaapin oveen on jo hankittu uusi lasi, harmaa tietysti, muutamat oven kahvat täytyy vaihtaa yms. Lukeminen on hidastunut "normaaliin", mutta toki aina on kirja kesken, sitä ei vaan jaksa työpäivän jälkeen saati yöllä samaan tahtiin kuin lomalla. Television katselu on aika vähäistä, teemalta on tullut katseltua isä Matteon tutkimuksia, siis italialaisen papin sekaantumista karabinieerien rikostutkimuksiin. Ja eilen, siis torstaina, ykköseltä tuli kiva uusi ruokaohjelma Pieni keittiö Pariisissa. Ihanan erilainen verrattuna kaikkin jenkki- ja Jamie Oliver kokkaussarjoihin. Nuori nainen pienessä pariisilaiskämpässä kokkaillen kahden levyn kaasuliedellä ihanuuksia, tätä ohjelmaa haluan seurata. Aikakauslehti joka on ilahduttanut minua viime aikoina on Unelmien Talo & Koti, olen jollain tavalla aivan hurmaantunut lehdessä vallitsevaan tunnelmaan ja juttuihin joita on monesta eri aiheesta, niin sisustukseta, tuunauksesta kuin leivonnasta ja ruuanlaitosta, tykkään.
Tulevana sunnuntaina lähden retkeilemään hyvässä porukassa länsirannikolle, mutta siitä lisää myöhemmin. Ihanaa kesäviikonloppua ystävät!

Ihan kuin tomaatteja! Mutta nämä ovat kyllä myrkyllisiä perunan marjoja...


Mummoni muotoilema huivipäinen akkahahmo kunniapaikalla kolhuineen kaikkineen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti